[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]
Sluiten
Sluiten
Sluiten

Zoekt u een auto met een sportief uiterlijk? Die vindt u zeker in het assortiment SUV's van Citroën. Deze Citroën SUV-modellen beschikken over een gedurfd en modern design, een hoog comfortniveau, vele hoogwaardige technologieën (rijhulpsystemen, multimedia, veiligheidsuitrusting) en meer dan uitstekende rijkwaliteiten. Op deze pagina kunt u ons SUV-modellen overzicht vinden. Maak bijvoorbeeld kennis met de Citroën C4 Cactus, de toonaangevende compacte SUV van Citroën.

Wanneer is het een SUV?

Een SUV is officieel een afkorting van de term 'Sports Utility Vehicle'. Dit zijn van oorsprong de bekende terreinwagens. Vroeger werden er al terreinwagens ontworpen die ideaal waren om off-road te rijden, hiervoor werden de auto's hoger en sterker gemaakt (oa. door vierwielaandrijving). Niet veel later werd de term SUV gegeven aan auto's met het karakter van een terreinwagen in combinatie met de luxere uitrusting van een personenauto. Het gevolg hiervan is dat de SUV auto's een ideale combinatie zijn geworden van (rij)comfort, kracht en luxe. SUV's zijn vaak ruim opgesteld, waardoor deze modellen over het algemeen beschikken over een hoog laadvermogen en ruimte om meerdere personen mee te nemen. Dit maakt een SUV ook geschikt als gezinsauto.

CITROËN C4 CACTUS

Deze compacte SUV voelt zich met zijn avontuurlijke karakter overal thuis, of het nu in de stad of op de snelweg is of op onverharde paden. De Citroën C4 Cactus kenmerkt zich door zijn optimistische design en gebruiksgemak en heeft ook qua comfort en veiligheid voor zowel de bestuurder als alle passagiers veel te bieden: Airbumps® die de carrosserie beschermen tegen kleine beschadigingen, voorstoelen in de stijl van een sofa, handige opbergruimtes voor alle inzittenden, royale en comfortabele zitplaatsen, een open en uitnodigend interieur... Een nieuw soort SUV met een bijzonder optimistisch karakter. Ook leasen van deze auto is mogelijk, bekijk de voorwaarden op de Private Lease pagina.
voiture-compacte-citroen-c4-cactus
Top