Welkom bij CITROËN!

De door u gebruikte versie van uw internetbrowser is niet geschikt voor een optimaal gebruik van citroen.nl.

Wij raden u aan uw browser te updaten, zodat u van alle services en functionaliteiten op citroen.nl kunt profiteren.

Kies hieronder uw favoriete browser en installeer de laatste versie door te klikken op het icoontje.

Berlingo

CITROËN BERLINGO, DE VEELZIJDIGE BEDRIJFSAUTO MET ROYALE LAADRUIMTE

De CITROËN Berlingo bedrijfswagen valt op door zijn sterke persoonlijkheid en zijn moderne en stoere uiterlijk. Met zijn dynamische lijnen, de flink bemeten bumpers, de stevige flankbescherming en riante cabine en laadruimte is de veelzijdige CITROËN Berlingo een bedrijfswagen waar u niet omheen kunt.

Veelzijdige en intelligente bedrijfswagen
Het moderne en hoogwaardige design van de CITROËN Berlingo draagt de nieuwe signatuur van het merk en koppelt een stoer uiterlijk aan veelzijdigheid, ergonomie en ruimte. Dankzij het laadvolume van maar liefst 4,1 m3 en de brede schuifdeuren en asymmetrische achterdeuren (60/40) die onder een hoek van 180° geopend kunnen worden, kunt u eenvoudig en veilig twee europallets inladen en vervoeren.

Afhankelijk van uw professionele wensen kan de CITROËN Berlingo als optie worden uitgevoerd met een complete houten betimmering (vloer, wielkasten, zijwanden). Daarnaast zijn verschillende trekhaken leverbaar.

Multifunctionele cabine met drie zitplaatsen
Voor extra gebruiksgemak kiest u voor de multifunctionele cabine met drie zitplaatsen, waarvan de passagiersstoelen neerklapbaar zijn. Dankzij de optionele dakklep kunt u ook lange voorwerpen vervoeren.

Twee lengtes, ook leverbaar als Plancher Cabine
Daarmee zijn de mogelijkheden nog niet op, want de CITROËN Berlingo is er als bestelwagen in twee verschillende lengtes: L1 (max. laadvolume 3,7 m3) en L2 (max. laadvolume 4,1 m3). Hij is ook leverbaar als Plancher Cabine, een geschikte basis voor ombouw naar een Pick-up door een carrosseriebedrijf.

Om de veiligheid nog verder te vergroten is de CITROËN Berlingo ook uit te rusten met statische bochtverlichting in combinatie met mistlampen vóór en in de uitvoeringen met HDi- en e-HDi-motor met een cruise control met snelheidsregelaar waarmee u zelf vooraf een snelheid kunt instellen die u niet wilt overschrijden.

Snel, zuinig en schoon met een CO2-uitstoot vanaf 123 g/km
De motoren en versnellingsbakken van de CITROËN Berlingo zorgen voor uitstekende prestaties terwijl de auto vriendelijk is voor het milieu én voor uw budget. Het gamma bestaat uit één benzinemotor...

•    VTi 95 (handgeschakelde versnellingsbak) – CO2-uitstoot 164 g/km

...en vier dieselmotoren:

•    HDi 75 (handgeschakelde versnellingsbak) – CO2-uitstoot 133 g/km
•    HDi 90 (handgeschakelde versnellingsbak) – CO2-uitstoot 138 g/km
•    e-HDi 90 Airdream (handgeschakelde versnellingsbak) – CO2-uitstoot 129 g/km
•    e-HDi 90 Airdream (EGS-versnellingsbak met 6 versnellingen) – CO2-uitstoot 123 g/km

(CO2-waarden van de bestelwagen L1)

De e-HDi 90 Airdream met EGS-versnellingsbak met 6 versnellingen biedt met zijn uiterst lage CO2-uitstoot van 123 g/km niet alleen voordelen voor het milieu en uw budget, maar ook ergonomische voordelen in het interieur. Bij deze uitvoering ontbreekt namelijk de selectiehendel: de versnellingsbak wordt bediend met een draaiknop op het dashboard en schakelflippers aan de stuurkolom voor het handmatig schakelen, zodat er extra ruimte beschikbaar is tussen de bestuurder en voorpassagiers. Met name de middelste voorpassagier profiteert hiervan.

Om optimaal te genieten van de interactiviteit van de site van
Citroën
DOWNLOADEN
FLASH PLAYER
en controleer of Javascript is geactiveerd in uw internetbrowser.