Welkom bij CITROËN!

De door u gebruikte versie van uw internetbrowser is niet geschikt voor een optimaal gebruik van citroen.nl.

Wij raden u aan uw browser te updaten, zodat u van alle services en functionaliteiten op citroen.nl kunt profiteren.

Kies hieronder uw favoriete browser en installeer de laatste versie door te klikken op het icoontje.

Jumper

CITROËN JUMPER, DE BESTELBUS ALS OVERTUIGENDE BONDGENOOT

Groot, groter, grootst. De CITROËN Jumper staat garant voor een riant laadvermogen. Elke kubieke meter van de maximaal beschikbare 17 m³ van deze bestelauto kan daadwerkelijk benut worden. De CITROËN Jumper is bovendien een van de weinige bestelwagens met een maximaal toelaatbaar totaalgewicht van maar liefst 4 ton. En dankzij de CITROËN Jumper Clixtar, een nieuw opleggerconcept, kunnen chauffeurs met BE-rijbewijs zelfs 6,5 ton totaalgewicht besturen.

De CITROËN Jumper valt op door zijn strakke en dynamische lijnen. Deze bedrijfswagen is praktisch, robuust en biedt zeer veel ruimte. Hij is zowel uw werkpartner als het visitekaartje voor uw bedrijf: uw ideale bondgenoot voor al uw bedrijfsactiviteiten.

CITROËN Jumper biedt vervoer op maat
De CITROËN Jumper is leverbaar in meer dan 200 varianten. Met maar liefst vier verschillende lengtematen,drie wielbases én drie hoogtes is er altijd een uitvoering die aansluit bij uw wensen:

- 4 verschillende lengtes, 3 wielbases en 3 verschillende hoogtematen
- laadvolume: 8 m³ tot 17 m³;
- een maximumtotaalgewicht tot 4 ton (GVW);
- tal van carrosserievarianten: gesloten bestelauto, Jumper Combi voor personenvervoer, pick-up met enkele of dubbele cabine, chassis met enkele of dubbele cabine en plancher cabine voor een opbouw op maat.
- met de Jumper Clixtar, het innovatieve trekker-opleggerconcept, kunnen chauffeurs met een BE-rijbewijs nu combinaties tot maar liefst 6,5 ton totaalgewicht besturen.

Grote laaddeuren en een laaddrempel die optioneel extra verlaagd kan worden zorgen voor een optimaal laad- en losgemak bij de CITROËN Jumper. Vervoer op maat is het sleutelwoord voor deze veelzijdige bedrijfswagen.

Alles kan met de CITROËN Jumper
De mogelijkheden van de grootste bedrijfswagen van CITROËN zijn oneindig. Hij is verkrijgbaar als gesloten bestelbus, als bestelwagen met ramen of als Combi voor personenvervoer. Er is ook een pick-up versie met enkele of dubbele cabine. En voor het absolute maatwerk zijn er de varianten Chassis Cabine en Plancher Cabine met ruimte voor een geheel eigen opbouw, zoals bijvoorbeeld een koelwagen, polyvolume tot 20 m³ of een auto-ambulance.

Bedrijfswagen met een rijke standaarduitrusting
De CITROËN Jumper beschikt over uitstekende dynamische eigenschappen. ABS (antiblokkeersysteem) behoort tot de standaarduitrusting, evenals stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en spiegels, en centrale deurvergrendeling. De laadruimte kan apart worden vergrendeld. Optioneel leverbaar zijn het ESP, dat de auto op de gewenste koers houdt, en ASR (tractiecontrole), die zorgen dat de wielen niet doorslippen als er snel wordt opgetrokken.

Bovendien biedt de CITROËN Jumper keus uit een aantal interessante opties zoals een warmtewerende voorruit, cruisecontrol en parkeersensoren. Er is ook een modern audiosysteem met radio-/cd-speler met mp3 afspeelmogelijkheid en een Connecting Box (Bluetooth en USB).
De optionele luchtvering achter (incl. niveauregeling) in combinatie met het ESP-systeem zorgt voor een nog stabielere wegligging.

Sterke motoren voor het zware werk
De motoren voor de CITROËN Jumper zijn ontworpen voor de meest veeleisende omstandigheden. U hebt de keuze uit vier krachtige dieselmotoren, alle vier voorzien van een milieuvriendelijke roetfilter: de HDi 110 FAP (199 g/km CO2), de HDi 130 FAP (195 g/km CO2), de HDi 150 FAP (195 g/km CO2) en de HDi 180 FAP (209 g/km CO2).

Om optimaal te genieten van de interactiviteit van de site van
Citroën
DOWNLOADEN
FLASH PLAYER
en controleer of Javascript is geactiveerd in uw internetbrowser.