Welkom bij CITROËN!

De door u gebruikte versie van uw internetbrowser is niet geschikt voor een optimaal gebruik van citroen.nl.

Wij raden u aan uw browser te updaten, zodat u van alle services en functionaliteiten op citroen.nl kunt profiteren.

Kies hieronder uw favoriete browser en installeer de laatste versie door te klikken op het icoontje.

Jumpy

NIEUWE CITROËN JUMPY BEDRIJFSAUTO

De CITROËN Jumpy bedrijfswagen combineert praktisch gebruiksgemak met optimaal comfort. De cabine is ruim en rijk uitgerust en voorzien van een ergonomische bestuurderspositie. De Jumpy weet rationaliteit, praktisch gebruiksgemak en comfort te combineren dankzij een grote, hoekige laadruimte en een cabine die een opvallend prettige zitpositie achter het stuur biedt.

Stijlvolle bedrijfsauto als visitekaartje van uw bedrijf

De CITROËN Jumpy heeft een moderne voorzijde met onder meer een stijlvolle, brede grille en de nieuwe chevrons van het merk, die als verchroomde sierlijsten doorlopen tot aan de koplampen. De nieuwe merkidentiteit is ook te zien aan de achterzijde van de auto, zodat u hem onmiddellijk herkent.

De vormgeving van de CITROËN Jumpy is dynamisch en stoer dankzij de strakke en aerodynamische lijnen. Aan de zijkanten is de auto voorzien van forse stootlijsten die een doeltreffende bescherming bieden tegen kleine schades.

Veelzijdig en royaal: er is altijd een Jumpy die bij u past

Waar u de auto ook voor wilt gebruiken, er is altijd een uitvoering van de CITROËN Jumpy  die aan uw wensen voldoet. De CITROËN Jumpy bestelwagen is er in twee lengtes en twee hoogtes, met een laadvolume tot 7 m3 en een laaddrempelhoogte die bij de optionele pneumatische vering slechts 49 cm bedraagt. Bovendien blijft bij dit systeem de hoogte van de auto beperkt tot 1,90 m, ideaal in parkeergarages.

De brede schuifdeuren vergemakkelijken het laden en bieden zelfs de mogelijkheid Europallets te laden via de zijschuifdeur van de auto. De praktische, ergonomische achterdeuren openen tot 180° voor optimaal laadgemak. Voor specifiekere gebruiksdoeleinden is de CITROËN Jumpy ook leverbaar met dubbele cabine en als Plancher Cabine (voor ombouw).

Een bedrijfswagen voor zorgeloos en ontspannen rijden

De CITROËN Jumpy kan worden uitgerust met een cruisecontrol met snelheidsbegrenzer. Deze stelt u vooraf in op een snelheid die u niet wilt overschrijden. Met de cruisecontrol stelt u op elk gewenst moment de ingestelde snelheid in.

U kunt ook kiezen voor de automatische bandenspanningscontrole, die aangeeft welke band te weinig spanning heeft. Het optionele systeem Grip Control zorgt voor een verbeterde grip op het wegdek onder alle omstandigheden. Met een keuzeschakelaar kunt u kiezen uit 4 standen afhankelijk van de rijomstandigheden en het wegdek (normaal, onverhard, sneeuw of zand). Dit systeem is gekoppeld aan de Hill Start Assist zodat de auto met elke situatie raad weet.

Zuinige motoren leveren uitstekende prestaties

De motoren van de CITROËN Jumpy zijn dankzij innovatieve technologieën optimaal geschikt voor uw dagelijkse ritten. Ze combineren ongekend rijplezier met opmerkelijk goede prestaties.

De CITROËN Jumpy is leverbaar met 3 dieselmotoren: HDi 90, HDi 125 en HDi 160. Desgewenst kan de HDi 160-motor worden gekoppeld aan een automatische versnellingsbak met 6 versnellingen. De op het dashboard geplaatste versnellingspook biedt u een optimale ergonomie.

De CITROËN Jumpy is een zuinige bedrijfsauto. Er is speciale aandacht besteed aan het terugdringen van het verbruik. Zo is de Jumpy voorzien van aerodynamische platen aan de onderzijde van de carrosserie en, afhankelijk van de motoruitvoering, van "Volt Control", een systeem dat het laden van de accu door de dynamo optimaliseert. De Jumpy heeft nu een CO2-uitstoot vanaf 168 g/km (gecombineerd).

Om optimaal te genieten van de interactiviteit van de site van
Citroën
DOWNLOADEN
FLASH PLAYER
en controleer of Javascript is geactiveerd in uw internetbrowser.