[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]
Sluiten
Sluiten
Sluiten


NIEUWE CITROËN BERLINGO MULTISPACE

MODERN, PRAKTISCH... EN SLIM!

De vrolijke en onderscheidende Berlingo is vernieuwd! De nieuwe Berlingo Multispace is als vanouds een ruime, veelzijdige en praktische MPV, en biedt daarnaast vele nieuwe voordelen waarvan alle inzittenden profiteren.

berlingo_vignette.196627.148.png

STERKE PUNTEN

 • Een nieuwe expressieve en vrolijke vormgeving
 • Een 7 inch "connected" touchscreen tablet
 • Extra veiligheid met Active City Brake, achteruitrijcamera en parkeerhulp vóór
 • BlueHDi-motoren met een CO2-uitstoot vanaf 109 g/km
 • Modutop multifunctioneel dak
 • Individuele uitneembare achterstoelen

EEN SILHOUET
DAT NIET

ONOPGEMERKT BLIJFT

MULTIFUNCTIONEEL DAK 
OPBERGRUIMTE
BOVEN HET HOOFD

MET EEN BAGAGERUIMTE TOT 3000 LITER
OP WEG NAAR ONTSPANNING

VRIJ BAAN
VOOR

NUTTIGE
TECHNOLOGIE

DESIGN

1500x646_Design.jpg

De Berlingo is uit duizenden herkenbaar! In deze nieuwe uitvoering heeft hij een nog expressiever uiterlijk gekregen. En dat blijft niet onopgemerkt.

HELEMAAL VAN DEZE TIJD

VOLOP RUIMTE

1500x646_DESIGN_3.jpg

Het slim ontworpen interieur van de nieuwe Citroën Berlingo Multispace is ongekend veelzijdig en comfortabel.

EEN NIEUWE VOORZIJDE

Met zijn nieuwe grille, stoere voorbumper en nieuwe positie van de LED-dagrijverlichting ziet de nieuwe Citroën Berlingo Multispace er fris en karaktervol uit.

Afmetingen van de Citroën Berlingo Multispace

Afmetingen van de Citroën Berlingo Multispace

De Citroën Berlingo Multispace is zeer flexibel in te richten met compacte afmetingen:
 

 • Lengte: 4,38 m
 • Wielbasis: 2,72 m
 • Exterieurhoogte: 1,80 m (1,86 m met dakrelingen)
 • Breedte exterieur: 1,81 m
 • Nuttige breedte: 1,20 m

COMFORT

1500x646_Berlingo_Bien_être.jpg

De Nieuwe Citroën Berlingo is modern, gebruiksvriendelijk en comfortabel, een auto die meer is dan alleen een vervoermiddel.

EEN VOOR ALLEN, ALLEN ER IN!

Een flexibeler interieur

Het geoptimaliseerde ontwerp van de Nieuwe Citroën Berlingo Multispace staat garant voor nog meer flexibiliteit en binnenruimte, met name dankzij de Modutop®, die door iedereen, maar zeker ook door kinderen, wordt gewaardeerd! De opbergruimte in het dak kan via de te openen achterruit worden bereikt. De glaspanelen en ventilatieroosters vergroten het comfort voor de passagiers.
De Modutop® is niet alleen praktisch, maar zorgt ook voor extra licht in het interieur.

EEN PRAKTISCHE AUTO

Met zijn geoptimaliseerde ontwerp is de Nieuwe Citroën Berlingo Multispace de ideale auto om erop uit te trekken.

OPBERGVAKKEN IN OVERVLOED.

Zo veel opbergvakken in één auto? Dankzij de Modutop, met zijn opbergruimtes en glaspanelen, en de te openen achterruit is er in de Berlingo plaats voor alles wat u maar wenst! Probeer het zelf door de voorwerpen in de Berlingo te laden...

INTELLIGENTE TECHNOLOGIE

De nieuwe Citroën Berlingo Multispace heeft een nieuwe 7 inch touchscreen tablet die het dashboard overzichtelijker maakt en allerlei nieuwe functies biedt: een nieuw touchscreen-navigatiesysteem met 3D-kaarten, weergave van de snelheidslimiet en routeberekening op basis van de verkeersinformatie meer mediafuncties (radio, streaming audio, jukebox en connectiviteit met externe apparatuur), telefoon (spraakherkenning, Bluetooth handsfree-systeem, rechtstreekse toegang tot het telefoonboek en een wisselgesprekfunctie).

Profiteer optimaal van de ruimte!

BINNENRUIMTE

Het ruime interieur biedt niet alleen volop beenruimte voor de achterpassagiers, maar ook een royale bagageruimte met een inhoud van 675 liter of zelfs 3000 liter als de stoelen van de tweede zitrij zijn neergeklapt.

VEELZIJDIGHEID EN GEBRUIKSGEMAK

Handige en slim ontworpen opbergvakken, een typisch kenmerk van de Berlingo! Met de slim over het interieur verdeelde opbergvakken beschikt u over tot wel 170 liter extra opbergruimte (afhankelijk van de uitvoering).

INTERIEURAMBIANCE

1500x646_ESPACE_3.jpg

Het comfort van de inzittenden is ook afhankelijk van de sfeer in het interieur. Daarom is de nieuwe Berlingo Multispace voorzien van nieuwe bekledingsstoffen:
– de stof QUAD in de kleur Gris Délice in de FEEL-uitvoering, met turquoise sierstiksels;
– de nieuwe stof LIBER IA in de uitvoeringen XTR en SHINE, met okerkleurige sierstiksels.

RIJCOMFORT

1500x646_ESPACE_4.jpg

Een optimaal comfort ongeacht de rijomstandigheden. De pseudo-McPherson-voortrein verschaft de nieuwe Berlingo een uiterst nauwkeurige besturing die in belangrijke mate bijdraagt aan het rijplezier.

ZORGELOOS RIJDEN

ACHTERUITRIJCAMERA

ACTIVE CITY BRAKE

Active City Brake, een speciaal voor het rijden in stadsverkeer ontwikkeld automatisch remsysteem dat een kop-staartbotsing bij lage snelheid kan voorkomen. Een sensor bij de voorruit herkent mogelijk gevaarlijke situaties (tot een snelheid van 30 km/h) en geeft deze informatie door aan de computer die, indien nodig, automatisch de remmen activeert.

De beelden van de achteruitrijcamera worden op de 7 inch touchscreen tablet weergegeven zodra de achteruitversnelling wordt ingeschakeld. De lijnen op het scherm helpen de bestuurder om de auto veilig te manoeuvreren.

BLUEHDI-TECHNOLOGIE

De nieuwe Citroën Berlingo Multispace is leverbaar met de nieuwe BlueHDi-motoren. Deze dieselmotoren zijn voorzien van het meest efficiënte emissieregelsysteem dat op de markt leverbaar is. Deze motoren voldoen aan de Euro 6-norm met de volgende waarden voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot:

 • BlueHDi 100 S&S met handgeschakelde versnellingsbak: 4,1 l/100 km en 109 g CO2/km
 • BlueHDi 100 S&S met ETG6-versnellingsbak: 4,2 l/100 km en 109 g CO2/km
 • BlueHDi 120 S&S met handgeschakelde 6-versnellingsbak: 4,3 l/100 km en 113 g CO2/km (afhankelijk van het verkoopland)


De motoren zijn niet alleen zuiniger dankzij het hogere rendement en minder inwendige wrijving, maar presteren ook beter voor nog meer rijplezier. Lees meer over BlueHDi.

BENZINEMOTOREN

De nieuwe Citroën Berlingo Multispace is leverbaar met twee krachtige en soepele benzinemotoren: de VTi 95 met handgeschakelde versnellingsbak en de PureTech 110 S&S met handgeschakelde versnellingsbak, met een brandstofverbruik van 5.1 l/100 km en een CO2 uitstoot van 119 gr/km.

Top