Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten

DE C1 VTI68 5-DEURS SELECTION

Kiest u nu voor de scherp geprijsde speciale serie “Selection” dan beschikt u standaard over comfort verhogende zaken als 5-deuren, airconditioning, centrale vergrendeling met afstandsbediening en elektrische raambediening vóór. U rijdt een comfortabele C1 Selection, rijklaar, al vanaf € 12.490,-. Profiteer nu tijdelijk van een aantrekkelijke verkooppremie van € 500 en een productvoordeel van € 1.335,-. Uw voordeel bedraagt maar liefst € 1.835! Daarnaast kan op andere C1-modellen uit voorraad,  uw voorraadvoordeel oplopen tot € 1.000 incl. BTW. Bekijk snel de actuele voorraad in de Citroën Carstore.

Actievoorwaarden

CITROËN PRIVATE LEASE AL VANAF € 199 P.M.

Zonder investeren zorgeloos genieten. Wilt u ook onbezorgd rijden in een nieuwe C1 voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor Citroën Private Lease. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. U kunt het zien als een bijzondere vorm van huren. U wordt geen eigenaar van de auto, maar sluit een contract af tegen een vooraf bepaalde looptijd en een verwacht aantal kilometers per jaar.

Met Citroën Private lease rijdt u nu al een Citroën C1 vanaf € 199 per maand. U rijdt ook al een extra rijk uitgeruste C1 Selection voor € 235 per maand.

BETAAL NÚ DE HELFT / ANDERE HELFT NA 2 JAAR

In plaats van alleen maar te dromen over een nieuwe Citroën C1, kunt u er nu al in rijden. Bij Citroën betaalt u namelijk nu eerst de helft van het aankoopbedrag, en de andere helft over twee jaar tegen 1,9% rente. Dat betekent dat u nu al een Citroen C1 rijdt vanaf € 5.645 en de resterende € 5.645 betaalt over 2 jaar. Deze actie loopt t/m 30 juni 2017. Nu-Later_icon_V01-2
Disclaimer en rekenvoorbeeld

BEREKEN DE INRUILWAARDE VAN UW AUTO

Benieuwd wat wij voor uw auto bieden als u deze inruilt voor een nieuwe C1? Maak gebruik van onze taxatietool en ontvang binnen een paar stappen de inruilwaarde van uw auto.
 

Bereken de inruilvoordeel

 

 

BEKIJK OOK DE ANDERE CITROËN-AANBIEDINGEN

Alle aanbiedingen zien?

verzamellink

Overzicht van alle aanbiedingen

Actie Citroën C3

actiec3

Een nieuwe rijervaring

Actie Citroën C3 Picasso

actiec3picasso

Compacte MPV met gedurfd uiterlijk

Actie Citroën C4

actiec4

Boordevol innovatieve technologie

Actie Citroën C4 Picasso

1CH5AF-desktop.png

Revolutionaire en innovatieve MPV

Actie Grand C4 Picasso

1CH5CL-desktop

Ruime en krachtige 7-zits MPV

Actie Citroën C4 Cactus

Citroen C4 Cactus

Toonbeeld van stijl en functie

Top