[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten

MOMENT SUPRÊME OP DE CITROËN C1!

U wilt een aantrekkelijk design, een rijk uitgerust model, lage verbruikskosten en…een scherpe prijs. Dan is het nu voor u hét Moment Suprême om een nieuwe Citroën C1 Feel aan te schaffen: alleen deze maand ontvangt u een verkooppremie van € 2.000 incl. BTW bij de aanschaf van een nieuwe Citroën C1 Feel uit voorraad, voorzien van airconditioning. logo_momentsupreme

U rijdt dan voordelig weg in deze zeer complete uitvoering, inclusief o.a. centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, elektrisch bedienbare ramen vóór, een in hoogte verstelbare bestuurderstoel, een in delen neerklapbare achterbank incl. hoofdsteunen, Bluetooth handsfree en streaming audio en andere handige functies voor uw smartphone en airconditioning (optioneel).

 

C1_rekenvoorbeeld

C1

Rekenvoorbeeld

C1 5-deurs VTi68 S&S Feel* € 13.130 incl BTW/BPM
Airconditioning € 695
Totaal vanafprijs rijklaar € 13.825
Citroën verkooppremie € 2.000
Rijklaar vanaf € 11.825


of private lease (48m/10.000km) vanaf € 215 per maand

*disclaimer

Citroën C1 Airscape

Binnen zijn en toch genieten van de buitenlucht?

Niets is zo lekker om onderweg te genieten van de buitenlucht. In een auto met electrisch bedienbaar canvas open dak maar ook een airconditioning om eventueel de warmte van buiten binnen te temperen: de Citroën C1 Airscape.

 

U betaalt in de maand september slechts de helft van de prijs* voor het canvas vouwdak op C1 Airscape-modellen uit onze voorraad. Daarnaast ontvangt een verkooppremie van maar liefst € 2.000 incl BTW bij aanschaf van een Citroën C1 Airscape uit voorraad.


Nog deze maand voordeling de ultieme vrijheid tegemoet rijden? Bekijk dan snel de actuele voorraad Citroën C1 Airscape in Citroën Carstore.

PRIVATE LEASE CITROËN C1

ZORGELOOS GENIETEN VANAF € 179,- PER MAAND!

Liever geen grote investering doen? En geen zorgen maken over verzekering en onderhoud? Dan is Citroën Private Lease misschien een goede optie voor u. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. U kunt het zien als een bijzondere vorm van huren. U wordt geen eigenaar van de auto, maar sluit een contract af tegen een vooraf bepaalde looptijd en een verwacht aantal kilometers per jaar.

Met Citroën Private Lease rijdt u al een Citroën C1 vanaf € 179,- per maand! (o.b.v. 48 maanden en 10.000 km per jaar). U betaalt alleen nog de brandstof.

 

garantie citroen
  • Reparatie en onderhoud door Citroën-dealer
  • Allrisk verzekering
Forfait Rendez-vous annuel
  • Wegenbelasting
  • Afschrijving en rente
  • Afleveringskosten
Acheter pictogramme
  • 24-uurs, 7 dagen per week, pechhulp met Citroën Business Assistance, ook in het buitenland
Forfait pneumatiques
  • Banden (winterbanden optioneel)

BEREKEN DE INRUILWAARDE VAN UW AUTO

Benieuwd wat wij voor uw auto bieden als u deze inruilt voor een nieuwe C1? Maak gebruik van onze taxatietool en ontvang binnen een paar stappen de inruilwaarde van uw auto.
 

Bereken de inruilvoordeel

 

 

DIRECT RIJDEN

Bekijk de Citroën C1-modellen die binnen 10 dagen leverbaar zijn.

In de Car Store staan alle Citroën-modellen die op voorraad staan. Vul hieronder een plaats in, selecteer uw dealer en u ziet welke Citroën C1-modellen er direct beschikbaar zijn.

Top