[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten

PRIVATE LEASE CITROËN C1

ZORGELOOS GENIETEN VANAF € 179,- PER MAAND!

Liever geen grote investering doen? En geen zorgen maken over verzekering en onderhoud? Dan is Citroën Private Lease misschien een goede optie voor u. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. U kunt het zien als een bijzondere vorm van huren. U wordt geen eigenaar van de auto, maar sluit een contract af tegen een vooraf bepaalde looptijd en een verwacht aantal kilometers per jaar.

Met Citroën Private Lease rijdt u al een Citroën C1 vanaf € 179,- per maand! (o.b.v. 48 maanden en 10.000 km per jaar). U betaalt alleen nog de brandstof.

 

garantie citroen
  • Reparatie en onderhoud door Citroën-dealer
  • Allrisk verzekering
Forfait Rendez-vous annuel
  • Wegenbelasting
  • Afschrijving en rente
  • Afleveringskosten
Acheter pictogramme
  • 24-uurs, 7 dagen per week, pechhulp met Citroën Business Assistance, ook in het buitenland
Forfait pneumatiques
  • Banden (winterbanden optioneel)

ROUTE DU SOLEIL

Neem de Route du Soleil en bezoek uw Citroën-dealer, want deze maand profiteert u nog van zonnig voordeel tot wel € 2.000 op Citroën C1. Daarnaast kunt u optimaal genieten van het zomerse weer in een Citroën C1 Airscape. U betaalt tijdens de zomermaanden slechts de helft van de prijs* voor het canvas vouwdak op C1 Airscape-modellen uit onze voorraad. Bekijk de C1 Airscape aanbieding of ga snel langs de dealer.

logo_routesoleil
Actievoorwaarden

BEREKEN DE INRUILWAARDE VAN UW AUTO

Benieuwd wat wij voor uw auto bieden als u deze inruilt voor een nieuwe C1? Maak gebruik van onze taxatietool en ontvang binnen een paar stappen de inruilwaarde van uw auto.
 

Bereken de inruilvoordeel

 

 

DIRECT RIJDEN

Bekijk de Citroën C1-modellen die binnen 10 dagen leverbaar zijn.

In de Car Store staan alle Citroën-modellen die op voorraad staan. Vul hieronder een plaats in, selecteer uw dealer en u ziet welke Citroën C1-modellen er direct beschikbaar zijn.

Top