Sluiten
Sluiten
Sluiten


CITROËN C3 PICASSO

EEN COMPACTE MPV MET GEDURFD UITERLIJK

Ruim, doordacht, levenslustig… de Citroën C3 Picasso is meer dan zomaar een MPV. 
Het is een echte "Spacebox".

citroen-c3-picasso.19464.148.png

STERKE PUNTEN

 • Een compacte en ruime auto met een gedurfd uiterlijk.
 • Hoge instap en zitpositie.
 • Groot glasoppervlak (panoramische voorruit en glazen panoramadak).
 • Een uiterst flexibel interieur met 500 liter bagageruimte.

DESIGN

1500x646_C3Picasso_Design_1.jpg

Tegelijk rond en hoekig, stoer en sympathiek, modern en nostalgisch, ruim en slank gelijnd: de Citroën C3 Picasso verdient met recht de bijnaam "Space Box" door zoveel tegenstellingen in één aantrekkelijke en een tikje brutale te combineren.

FRAAIE VORMEN EN EEN VROLIJK KARAKTER

DE VOORZIJDE

1500x646_C3Picasso_Design_2.jpg

De sympathieke en tegelijk stoere neus van de Citroën C3 Picasso onderscheidt zich met zijn LED-dagrijverlichting. Het is een auto met een vrolijke uitstraling.

DE ACHTERZIJDE

1500x646_C3Picasso_Design_3.jpg

De achterzijde van de Citroën C3 Picasso valt op door de afgeronde rechte vormen met fraaie achterlichten, een gewelfde achterruit en een royale bagageruimte.

Black Top: Durf te combineren!

De Citroën C3 Picasso is nu ook leverbaar in verschillende tweekleurencombinaties. Bij de Exclusive kan de kleur Noir Perla van het dak worden gecombineerd met de carrosseriekleuren Blanc Nacré, Gris Aluminium, Karma en Rouge Rubi.
500x500_C3_Picasso_Bi-ton_v2.jpg

Afmetingen van de Citroën C3 Picasso

Afmetingen van de Citroën C3 Picasso

De flexibiliteit van de C3 Picasso is bekend. Het blijft een auto met compacte afmetingen:

 • Lengte: 4,10 m
 • Wielbasis: 2,54 m
 • Hoogte: 1,63 m (1,67 met dakrelingen)
 • Breedte: 2,05 m

COMFORT

C3_Picasso_bien_etre_V4.jpg

In het ruimtegebruik, de kleuren en de hoogwaardige materialen van de praktische en fraaie Citroën C3 Picasso komen de kenmerken van MPV's en berlines samen.

RIJPLEZIER

1500x646_mannequin_C3_Picasso.jpg

Goed zicht, een navigatiesysteem, een verstelbaar stuurwiel en een perfect onder handbereik geplaatste versnellingspook: in dit interieur is alles gericht op rijplezier.

BINNENRUIMTE: IN OVERVLOED!

1500X646_tablette_C3_Picasspo.jpg

De Citroën C3 Picasso beschikt over de grootste binnenruimte van zijn segment, maar is ook handig compact:

- extra ruimte voorin dankzij de ingenieuze indeling van de bestuurdersplaats, - een indrukwekkende breedte op ellebooghoogte voor en achter,
- opvallend veel ruimte achterin dankzij het gebruik van stoelen die weinig ruimte innemen en een vlakke bodemplaat.

C3_Picasso_Toit_Pano-v2.jpg

LOFT MET UITZICHT

De Citroën C3 Picasso heeft een glasoppervlak van 4,5 m2. Voor een beter uitzicht, meer licht en meer rijsensaties. Dankzij de driedelige panoramische voorruit biedt de Citroën C3 Picasso u een geweldig gezichtsveld. U hoeft onderweg niets van het landschap te missen!

VOLLEDIG NAAR UW WENSEN IN TE DELEN

Het interieur van uw Citroën C3 Picasso is naar uw wensen in te delen:  de achterbank kan gemakkelijk naar voren en achteren worden geschoven en met één handbeweging worden neergeklapt. En als ook de voorpassagiersstoel wordt neergeklapt, beschikt u over een laadlengte van 2,41 m.

Het interieur van uw Citroën C3 Picasso is naar uw wensen in te delen:  de achterbank kan gemakkelijk naar voren en achteren worden geschoven en met één handbeweging worden neergeklapt. En als ook de voorpassagiersstoel wordt neergeklapt, beschikt u over een laadlengte van 2,41 m.

OPBERGMOGELIJKHEDEN

De Citroën C3 Picasso blinkt ook uit in opbergmogelijkheden. In totaal beschikt u, afhankelijk van het uitrustingsniveau, over 38 liter aan opbergruimte, handig verdeeld over het interieur:

- een ruim, gekoeld dashboardkastje,
- een opbergruimte en twee vakken op het dashboard,
- twee opbergruimtes in de vloer, onder de voeten van de achterpassagiers,
- een lade onder de voorpassagiersstoel,
- opbergvakken in de portieren, bekerhouders, opbergtassen enz.

De bagageruimte is ronduit indrukwekkend met een inhoud van 385 tot 1506 liter!

INTELLIGENTE TECHNOLOGIE

1500x646_intelligence_techno_C3_Picasso.jpg

Techniek ten dienste van de veiligheid. Bij de Citroën C3 Picasso heeft veiligheid altijd prioriteit. Dat blijkt onder andere uit de geoptimaliseerde carrosseriestructuur en de achteruitrijcamera.

EXTRA RIJGEMAK

80x80-citroen-c3-picasso-aide-stationnement.6181.71.jpg

De parkeerhulp achter (standaard op Exclusive) waarschuwt u voor obstakels achter de auto die u niet goed kunt zien. Zo wordt achteruitrijden in de stad kinderspel. Zeker met de optionele achteruitrijcamera die het beeld van de omgeving achter de auto in kleur weergeeft op het scherm van het navigatiesysteem.

80x80-citroen-c3-picasso-camera-recul.6183.71.jpg

De optionele achteruitrijcamera geeft, nadat u de achteruitversnelling hebt ingeschakeld, het beeld van de omgeving achter de auto weer op het scherm. De camera is gekoppeld aan een waarschuwingssysteem dat met geluidssignalen aangeeft hoe ver de auto van obstakels is verwijderd. Zo hebt u een optimaal overzicht van de omgeving van uw auto. Inparkeren was nog nooit zó gemakkelijk.

80x80-citroen-c3-picasso-regulateur.6185.71.jpg

De leverbare cruise control/snelheidsbegrenzer maakt het reizen extra ontspannen. Met de cruise control blijft de auto op de ingestelde snelheid rijden zonder dat u het gaspedaal ingetrapt hoeft te houden; de snelheidsbegrenzer voorkomt dat de auto sneller rijdt dan een door de bestuurder vooraf ingestelde snelheid.

80x80-citroen-c3-picasso-essuie-vitre-auto.6187.71.jpg

Dankzij de automatische ruitenwissers (standaard op Exclusive) kunt u zich volledig op de weg blijven concentreren. Met behulp van een sensor wordt de wissnelheid afgestemd op de hoeveelheid neerslag. De achterruitenwisser wordt automatisch geactiveerd als de achteruitversnelling wordt ingeschakeld terwijl de ruitenwissers vóór in werking zijn.

80x80-citroen-c3-picasso-allumage-impulsionnel.6189.71.jpg

De Citroën C3 Picasso is standaard voorzien van een functie waarmee de richtingaanwijzers drie keer knipperen. Deze functie wordt geactiveerd door de hendel even aan te tikken.

BLUEHDI-TECHNOLOGIE

De nieuwe BlueHDi-motor koppelt hoge prestaties aan heel bescheiden waarden voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot dankzij de SCR-technologie (Selective Catalytic Reduction). Dankzij deze nieuwe emissieregelingstechnologie voor dieselmotoren worden 99,9% van de deeltjes geëlimineerd. De Citroën C3 Picasso met de BlueHDi 100 S&S-motor gekoppeld aan de handgeschakelde versnellingsbak heeft een brandstofverbruik van 3,9 l/100 km en een CO2-uitstoot van 101 g/km.

PURETECH-MOTOR

De PureTech 110-motor (gekozen tot Engine of the Year 2015), die in combinatie met een handgeschakelde versnellingsbak leverbaar is op de Citroën C3 Picasso, is voorzien van de modernste technologieën die garant staan voor een dynamisch gedrag en een laag brandstofverbruik.
Vergeleken met de vorige motorengeneratie liggen het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot (vanaf 115 g/km) van deze motor ongeveer 25% lager, terwijl hij nog alerter reageert op het gaspedaal!

Citroën Private Lease

Leasen voor particulieren

Zonder investeren zorgeloos genieten. Wilt u ook onbezorgd rijden in een nieuwe C3 Picasso voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor Citroën Private Lease. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Het maandbedrag is o.a. inclusief reparatie en onderhoud, allrisk verzekering, wegenbelasting en pechhulp. U betaalt alleen nog uw brandstofkosten. Gewoon bij de Citroën-dealer.

Denk bij het kopen van een nieuwe auto ook eens aan leasen. Citroën Private Lease is speciaal ontwikkeld voor particulieren. U kunt het zien als een bijzondere vorm van huren. U wordt geen eigenaar van de auto, maar sluit een contract af tegen een vooraf bepaalde looptijd en een verwacht aantal kilometers per jaar. En doordat de auto eigendom blijft van Citroën, loopt u geen enkel risico op restwaardeverlies.

Met Citroën Private lease rijdt u al een Citroën C3 Picasso vanaf € 369 maand*:

Bereken uw maandbedrag

DIT MAANDBEDRAG IS INCLUSIEF... 
Citroën Erkend Reparateur
 • Reparatie en onderhoud door Citroën Erkend Reparateur
 • Allrisk verzekering
Citroën Business Assistance
 • 24-uurs, 7 dagen per week, pechhulp met Citroën Business Assistance, ook in het buitenland
Wegenbelasting - Afschrijving en rente - Afleveringskosten
 • Wegenbelasting
 • Afschrijving en rente
 • Afleveringskosten
Banden
 • Banden (winterbanden optioneel)
Top