[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten

PROFITEER TIJDELIJK VAN EEN EXTRA VERKOOPPREMIE OP CITROËN C3

U wilt een trendy en optimistisch design, een comfortabel en rijk uitgerust model voorzien van nieuwste technologieën, lage verbruikskosten en… een aantrekkelijke aanbieding? Dan is het nu voor u hét moment om een nieuwe Citroën C3 aan te schaffen. Kiest u nu voor de aanschaf van een nieuwe Citroën C3 Live-, Feel- of Shine-uitvoering dan profiteert van een extra verkooppremie van € 1.000 incl. BTW:

Rekenvoorbeeld Live:
Citroën C3 Live vanaf € 15.290
Extra verkooppremie € 1.000
Citroën C3 Live nu vanaf € 14.290
Rekenvoorbeeld Feel:
Citroën C3 Feel vanaf € 17.450
Extra verkooppremie € 1.000
Citroën C3 Feel nu vanaf € 16.450

 

Liever Private Lease ? U rijdt al een Citroën C3 Live vanaf € 255 per maand, of een Citroën C3 Feel vanaf € 275 per maand. 

EXTRA RIJK UITGERUSTE CITROËN C3 FEEL EDITION

De Citroën C3 Feel Edition is standaard uitgerust met two-tone dak (‘Noir Onyx’ of ‘Blanc Opale’), 16“ stalen wielen met wieldop ‘Steel & Style 3D’, Airbumps®, parkeersensoren achter, DAB+ tuner, Citroën Connect Box en Citroën Connect Navigatiesysteem te bedienen via een 7” touchscreen. U rijdt al een uiterst complete Citroën C3 Feel Edition vanaf € 19.150. Tijdelijk ontvangt u bovenop de rijke standaarduitrusting een extra verkooppremie ter waarde van € 750:

Rekenvoorbeeld Feel Edition:

Citroën C3 Feel Edition vanaf € 19.150
Extra verkooppremie € 750     
Citroën C3 Feel Edition nu vanaf € 18.400

 

Liever Private Lease? U rijdt al een Citroën C3 Feel Edition vanaf € 299 per maand.  

Nog deze maand wegrijden en optimaal genieten van het onovertroffen comfort van de Citroën C3? Bekijk dan snel de actuele voorraad in Citroën Carstore. Benieuwd naar de inruilwaarde van uw huidige auto? Maak gebruik van onze taxatiemodule en ontvang binnen een paar stappen de inruilwaarde van uw auto.

 

PRIVATE LEASE CITROËN C3

Zorgeloos genieten vanaf € 255 per maand!

Liever geen grote investering doen? En geen zorgen maken over verzekering en onderhoud? Dan is Citroën Private Lease misschien een goede optie voor u. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. U kunt het zien als een bijzondere vorm van huren. U wordt geen eigenaar van de auto, maar sluit een contract af tegen een vooraf bepaalde looptijd en een verwacht aantal kilometers per jaar.

 

Met Citroën Private Lease rijdt u al een Citroën C3 vanaf € 255,- per maand! (o.b.v. 48 maanden en 10.000 km per jaar). U betaalt alleen nog de brandstof.

Het maandbedrag is inclusief

garantie citroen
  • Reparatie en onderhoud door Citroën-dealer
  • Allrisk verzekering
Forfait Rendez-vous annuel
  • Wegenbelasting
  • Afschrijving en rente
  • Afleveringskosten
Acheter pictogramme
  • 24-uurs, 7 dagen per week, pechhulp met Citroën Business Assistance, ook in het buitenland
Forfait pneumatiques
  • Banden (winterbanden optioneel)

DE CITROËN C3 OP VOORRAAD

BEKIJK DE CITROËN C3-MODELLEN DIE BINNEN 10 DAGEN LEVERBAAR ZIJN.

Nog deze maand wegrijden en optimaal genieten van het onovertroffen comfort van de nieuwe Citroën C3? Bekijk dan snel de actuele voorraad in Citroën Carstore.


 
Top