[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]
Sluiten
Sluiten
Sluiten

d

MAAK KENNIS MET DE C4 CACTUS RIP CURL

 

 

In de Citroën C4 Cactus Rip Curl komen de vloeiende lijnen en de gedurfde persoonlijkheid van de C4 Cactus crossover samen met het voor Rip Curl kenmerkende gevoel van vrijheid. Twee merken die hetzelfde avontuurlijke karakter delen! In deze video wordt de filosofie en het design van de auto, de Grip Control en de Airbumps behandeld.

DESIGN

1500x646_design-v2.jpg

De ontwikkeling van de onconventionele en baanbrekende crossover van Citroën, de C4 Cactus, staat niet stil. Deze speciale uitvoering, die voortkomt uit de samenwerking tussen Citroën en Rip Curl, vormt hiervan het bewijs. In deze expressieve en radicale uitvoering, die de naam draagt van een merk dat sinds 1969 actief is in de surfwereld, komt het outdoor-karakter van de C4 Cactus nog sterker naar voren.

BUITENSPIEGELKAPPEN

608x262_C4_Cactus_Rip_Curl_Retro.jpg

De Citroën C4 Cactus Rip Curl is zowel aan de buitenzijde als in het interieur te herkennen aan exclusieve elementen. De unieke en uit duizenden herkenbare look van de crossover wordt bij deze speciale uitvoering versterkt door de witte buitenspiegelkappen.

STICKERS VOOR EN ACHTER

608x262_C4_Cactus_Rip_Curl_Stickers.jpg

Op de achterstijl is een speciaal voor dit model ontworpen, horizontaal Rip Curl-motief aangebracht. Samen met de witte letters van het Rip Curl-monogram vormt dit een decoratie die beelden oproept van surfen en spectaculaire golven!

EEN AVONTUURLIJKE UITSTRALING

Wat is de C4 Cactus zonder zijn Airbumps®? Deze elementen combineren functionaliteit en design, geven de C4 Cactus een eigenzinnige persoonlijkheid en beschermen de carrosserie. Ze zijn leverbaar in de kleuren Black (standaard) of Dune, Chocolat en Grey (optioneel). De beroemde beschermende tweede huid van TPU (thermoplastisch urethaan) gaat samen met speciaal voor dit model ontwikkelde Rip Curl-stickers. Ze zijn onder andere aangebracht op het voorscherm.
597x507_Airbump.jpg

17 INCH-VELGEN EN ALL SEASON-BANDEN

747x322_Rip_Curl_jantes.jpg


De C4 Cactus Rip Curl valt op met zijn tweekleurige 17 inch-velgen CROSS met speciale all season-banden die nog meer grip bieden onder alle omstandigheden. Om probleemloos zo dicht mogelijk bij het strand te komen.

DAKRAILS

747x322_Rip_Curl_barres.jpg


Surfplank of ski's? Dankzij de witte dakrails van de Citroën C4 Cactus Rip Curl kunt u uw surfplank of ski's overal mee naar toe nemen.

U en uw auto zijn klaar voor het avontuur!

OUTDOOR-KARAKTER

747x322_Rip_Curl_sabot.jpg


Kleine details maken een wereld van verschil! Het outdoor-karakter van de C4 Cactus Rip Curl komt duidelijk naar voren in de beschermplaten voor en achter. Ze beschermen de auto optimaal, ook op onverharde wegen.

KLEURACCENTEN IN HET INTERIEUR

1500x646_C4_Cactus_interieu.jpg

In het interieur van de C4 Cactus Rip Curl zijn op geraffineerde wijze accenten aangebracht in de frisse en dynamische kleur Pulp Orange. De in deze kleur uitgevoerde veiligheidsgordels contrasteren met de stoffen stoelbekleding Mica Grey (standaard).


De kleur Pulp Orange is ook terug te vinden op de vloer: de matten hebben sierstiksels in deze kleur en zijn voorzien van een label met het logo van het surfmerk.

COMFORT

1500x646_bien-être.jpg

De Citroën C4 Cactus Rip Curl maakt u het leven aan boord in alle opzichten gemakkelijk. Handige en goed toegankelijke opbergruimtes, een licht en gezellig interieur, een optionele panoramadak, dakrails: de rijke uitrusting van deze speciale uitvoering komt overeen met die van de C4 Cactus Shine. Na een spectaculaire surfdag kunt u in deze auto op uw gemak uw ervaringen delen.

597x597_C4_Cactus_toit_pano.jpg

LIVE WEERBERICHT DANKZIJ HET PANORAMADAK

Dankzij het optionele glazen panoramadak van de Citroën C4 Cactus Rip Curl kunt u, zonder uit te stappen, zien of het goed surfweer is! Het uitzonderlijk grote, warmtewerende panoramadak laat altijd een gefilterde en aangename hoeveelheid licht toe in het interieur. U hoeft dus nooit meer in een snikhete auto te stappen!

INTELLIGENTE TECHNOLOGIE

1500x646_techno_utile.jpg

De standaarduitrusting van deze crossover komt grotendeels overeen met die van de C4 Cactus Shine. Zo is de auto voorzien van parkeerhulp achter, automatische airconditioning, automatisch inschakelende verlichting en ruitenwissers vóór, een navigatiesysteem en cruise control met snelheidsbegrenzer. U kunt dus al uw aandacht op de weg gericht houden!

GRIP CONTROL: VOOR NOG MEER SENSATIES

 De Citroën C4 Cactus Rip Curl is voorzien van de Grip Control. Dit systeem zorgt voor nog meer tractie en kan de aandrijving aan de ondergrond (zand, sneeuw, glad terrein) aanpassen.Ongeacht het seizoen of uw bestemming staat de Grip Control garant voor unieke rijsensaties, in alle veiligheid! Ontdek deze technologie in de video!

597x597_C4_Cactus_Rip_Curl_Grip_Control.jpg

DE 5 STANDEN VAN DE GRIP CONTROL

-STANDAARD: Voor zonovergoten kustwegen, bochtige bergwegen, snelwegen of hippe winkelstraten in binnensteden. Deze stand is bestemd voor normale wegomstandigheden waarbij nauwelijks gripverlies optreedt.

-ZAND: Om nog dichter bij de mooiste surfspots te komen. In deze stand kunnen beide voorwielen tegelijkertijd gecontroleerd spinnen, zodat de auto in mul zand gemakkelijker vooruitkomt.

- ALLROAD: Om zorgeloos te rijden op een gladde ondergrond (modder, nat gras, onverharde wegen). Deze stand, die als een differentieel met beperkte slip werkt, zorgt ervoor dat de auto ook onder deze moeilijke omstandigheden weg kan rijden.

- SNEEUW: Om de mooiste wintersportgebieden te bereiken. In deze stand wordt het spinnen van elk voorwiel afzonderlijk aan de omstandigheden aangepast, zodat u zorgeloos en veilig kunt rijden op besneeuwde wegen.

- ESP OFF: In deze stand is het ESP uitgeschakeld (actief tot een snelheid van 50 km/uur)..

AUTOMATISCHE AIRCO

747x322_C4_Cactus_Rip_Curl_clim.jpg

Dankzij de automatische airconditioning blijft de temperatuur in het interieur permanent op het ingestelde niveau, ongeacht de weersomstandigheden (zonneschijn enz.). De airconditioning past de aanjagersnelheid en de temperatuur van de binnenstromende lucht aan om de temperatuur stabiel te houden.

PARKEERHULP

Citroen C4 Cactus couleur olive

Zelfs al vindt u inparkeren een fluitje van een cent, toch is een beetje hulp altijd welkom! De sensoren van de parkeerhulp achter informeren u over wat er zich achter de auto bevindt. Als optie is een achteruitrijcamera leverbaar.

NAVIGATIE

Intérieur inside Citroen C4 cactus

Het in het 7 inch touchscreen geïntegreerde navigatiesysteem van de Citroën C4 Cactus Rip Curl biedt een kaartweergave in perspectief, weergave van de snelheidslimieten en routebepaling op basis van de actuele verkeerssituatie.

 

ZES LUIDSPREKERS

747x322_C4_Cactus_Rip_Curl_HP.jpg

Het interieur van de C4 Cactus Rip Curl is voorzien van zes luidsprekers zodat uw favoriete muziek, in de vorm van audiobestanden of MP3-playlists, perfect wordt weergegeven. Kunt u zich een betere manier indenken om luisterend naar surfmuziek van de ondergaande zon te genieten?

CRUISE CONTROL

747x322_C4_Cactus_Rip_Curl_régulateur_vitesse.jpg

Dit systeem zorgt ervoor dat de C4 Cactus Rip Curl de door u ingestelde snelheid automatisch vasthoudt, zonder dat u het gaspedaal ingetrapt hoeft te houden. Zo rijdt u altijd met een constante snelheid.

EXTRA GETINTE RUITEN

747x322_C4_Cactus_Rip_Curl_vitres_surteintées.jpg

Voor nog meer comfort en privacy is deze crossover voorzien van extra getinte ruiten. Ook het uiterlijk van de Citroën C4 Cactus Rip Curl profiteert van deze donker getinte ruiten die perfect passen bij de verschillende carrosseriekleuren.

SURFKAMPIOEN... EN ZUINIGHEIDSKAMPIOEN!

1500x646_C4_Cactus_conso.jpg

Met de PureTech 100-benzinemotor (S&S BVM Euro 6) is de Citroën C4 Cactus Rip Curl niet alleen een plezierige, maar ook een zuinige auto. En een zuinige auto stoot minder CO2 uit 

Deze nieuwe motorengeneratie, die sinds het einde van 2013 door Citroën wordt aangeboden, heeft niet alleen een beduidend lagere uitstoot van stikstofoxide (NOx), maar ook een lagere CO2-uitstoot. Plezierig rijden zonder het milieu te belasten is dus wel degelijk mogelijk.

 

242243.jpg

Maak kennis met de reguliere uitvoeringen van de CITROËN C4 Cactus

Bent u op zoek naar een C4 Cactus met een meer stadse look? Combineer stijl en gebruiksgemak met de reguliere uitvoeringen van de C4 Cactus, de crossover die geknipt is voor de stad!
Top