Verwijzing in seconden


1
2
3
4
5
+
+
9
,
9
,
9
2

DESIGN

Fraaie lijnen, een kenmerkende stijl, een harmonieus design... De Citroën C4 heeft een uniek silhouet, evenwichtige proporties en tal van details die de auto extra aantrekkelijk maken,  zoals de fraai gewelfde motorkap, de zwarte achterspoiler en de slanke koplampen. Een karaktervolle en zelfverzekerde hatchback!

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE

De nieuwe lichtsignatuur van de Citroën C4 geeft de auto een karakteristieke blik. De expressiviteit van de slanke, harmonieus in de voorschermen doorlopende koplampen wordt geaccentueerd door de dagrijverlichting met led-lichtgeleiders.

De Citroën C4 valt ook aan de achterzijde op door de achterlichten met een fraaie 3D-lichtsignatuur.De achterlichten geven een extra dimensie aan de strak gelijnde achterklep en versterken de chique uitstraling van de auto. De C4 is onmiddellijk te herkennen!

INTERIEURDESIGN

Een unieke ambiance. De kwaliteit van de materialen in het interieur behoort tot de top van het segment:
- een nieuw modern en overzichtelijk middenpaneel van het dashboard, voorzien van een 7 inch touchscreen tablet (afhankelijk van uitvoering),
- comfortabele stoelen die een perfecte steun bieden,
- een met zachte materialen bekleed dashboard,
- fraaie chroomaccenten op het stuurwiel, de luchtroosters en de versnellingspook.

COMFORT

In de Citroën C4 kunnen alle inzittenden genieten van een optimaal zitcomfort. Achter het stuurwiel is dankzij de lendensteunverstelling en de elektrische massagefunctie aan alle voorwaarden voldaan voor een ontspannen reis. Uw rug zal u dankbaar zijn! (afhankelijk van de uitvoering)

EEN WEIDSE BLIK OP DE WERELD

De Citroën C4 heeft een groot glasoppervlak. Het grote optionele (1,3 m²) glazen panoramadak met elektrisch bedienbaar zonnescherm biedt u een weidsere blik op de wereld en een nog beter zicht. Het vele licht maakt het interieur nog aangenamer voor alle inzittenden.

GELUID EN LICHT

Een optimale geluidsisolatie

De geluiden worden zo dicht mogelijk bij de bron geabsorbeerd:
- Een voorruit met geluiddempende folie,
- Isolatiemateriaal in de motorruimte,
- Een optimale afdichting.

DENON-hifisysteem

Bij de ontwikkeling van het audiosysteem (met subwoofer) van de Citroën C4 is gebruikgemaakt van een techniek waarmee een op maat gemaakt ruimtelijk effect wordt verkregen en van innovatieve software voor de geluidsbewerking. Het systeem zorgt voor een ontspannen en aangename ambiance en een perfecte geluidskwaliteit en maakt het rijden zo nog plezieriger.

Standaard geleverd met een optimaal comfort

De C4 biedt optimaal comfort onder alle omstandigheden: een cockpit met bedieningselementen onder handbereik, een 12V-aansluiting, een zaklamp in de bagageruimte en een 230V-aansluiting (afhankelijk van de uitvoering).

ROYALE BINNENRUIMTE

Binnenruimte, veelzijdigheid en compacte buitenmaten, de Citroën C4 maakt u het leven gemakkelijker: een wielbasis van 2608 mm en een ruime achterbank.

VOLOP RUIMTE VOOR BAGAGE

De bagageruimte van de Citroën C4 is met zijn inhoud van 408 liter groot genoeg voor alle bagage van vijf inzittenden.

COMPACT

De Citroën C4 Nieuw Gamma heeft compacte afmetingen: een lengte van 4,33 m, een breedte van 1,79 m en een hoogte van 1,49 m.

MEER NUTTIGE TECHNOLOGIETOUCHSCREEN

KEYLESS ENTRY AND START

DODEHOEKBEWAKING

EXTRA LICHTBUNDEL

HILL START ASSIST

De nieuwe 7 inch touchscreen tablet wordt gebruikt voor de bediening van de mediafuncties, de telefoon en het nieuwe navigatiesysteem, en voor de configuratie van de auto. (afhankelijk van de uitvoering)1500x646_TECHNOLOGIE-4.jpg

Instappen, starten en wegrijden gaat gemakkelijker dan ooit, omdat u dankzij het keyless entry and start-systeem de elektronische sleutel niet tevoorschijn hoeft te halen. (afhankelijk van de uitvoering)

De dodehoekbewaking geeft u met een oranje LED in de hoek van de buitenspiegel een signaal als een auto of motorfiets zich in de dode hoek van uw auto bevindt. (optioneel)

De extra lichtbundel van de mistlampen vóór met bochtverlichting zorgt ervoor dat in bochten de hoek rechts of links van de auto tot een maximale waarde van 75° wordt verlicht.

De Hill Start Assist vergemakkelijkt het wegrijden op een helling. Deze functie voorkomt dat de C4 Nieuw Gamma terugrolt als u uw voet van het rempedaal naar het gaspedaal verplaatst.

Citroën Connect Nav met Connected Services

Dit model is uit te rusten met het geavanceerde Citroën Connect Nav-systeem, voorzien van een 7 inch touchscreen, spraakherkenning, 3D kaartweergave en de nuttige Connected Services als:

  • Realtime verkeersinformatie
  • Tankstations
  • Parkeren
  • Weer
  • Lokaal zoeken

Daarnaast kunt u het Connect Nav-systeem optioneel laten uitrusten met de service Gevarenzones voor € 69 per jaar of € 139 voor drie jaar.

 

Klik hier voor meer informatie over het Citroën Connect-programma.

connect_connectedservices

Er veilig vandoorgaan

Ontdek de dodehoekbewaking van de C4 door op de pijlen de klikken. Let op de achteruitkijkspiegels!

LAGE VERBRUIKSKOSTEN

De Citroën C4 is leverbaar met efficiënte motoren van de nieuwe generatie.

De BlueHDi-technologie, waarmee aan de Euro 6-norm wordt voldaan, zorgt voor een CO2-uitstoot vanaf 86 g/km en een gecombineerd brandstofverbruik vanaf 3,3 l/100 km.

De PureTech-benzinemotoren met turbo combineren uitstekende prestaties met lage waarden voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot.

Het rijplezier staat met deze nieuwe motoren op een hoog niveau, terwijl het brandstofverbruik bescheiden blijft.

Een uitstekende value for money tegen lage gebruikskosten.

Het gemiddelde verbruik(1) van een Citroën C4

Om haar klanten beter te informeren stelt de PSA Groep voor om toegang te hebben tot een onafhankelijke en gecertificeerde meting van het verbruik in praktijkomstandigheden. Meer weten

  • Bereken uw verbruik
(1) Gemiddeld geschat werkelijk verbruik op basis van het gebruik van het voertuig in de praktijk, afkomstig van de gegevens verkregen in het meetprotocol of berekend uit deze gegevens. Deze schatting wordt ter indicatie gegeven en kan variëren naargelang de feitelijke gebruiksomstandigheden. De schatting moet onderscheiden worden van de meer algemene/theoretische verbruiksweergave gemeten aan de hand van de EU-typegoedkeuring (de enige officiële waarden), en hangt af van de hypotheses en voorwaarden van het meetprotocol. De schatting van het werkelijk verbruik heeft dus geen algemene waarde. Het meetprotocol is beschikbaar op de website van de PSA Groep, www.groupe-psa.com

Miniatuurversie Citroën C4

Deze in de kleur Rouge Babylone uitgevoerde Citroën C4, op een 1:43-schaal, is een bijzonder natuurgetrouw model van deze karaktervolle compacte berline van het merk met de Double Chevron. De fraaie uitvoering maakt deze modelauto een echt hebbeding voor verzamelaars.

Prijs: € 36,-

miniature-citroen-c4-1-43
Top