Welkom bij CITROËN!

De door u gebruikte versie van uw internetbrowser is niet geschikt voor een optimaal gebruik van citroen.nl.

Wij raden u aan uw browser te updaten, zodat u van alle services en functionaliteiten op citroen.nl kunt profiteren.

Kies hieronder uw favoriete browser en installeer de laatste versie door te klikken op het icoontje.

Jumpy Multispace in detail

CITROËN JUMPY MULTISPACE IS EEN STOERE 9-ZITS MPV

De CITROËN Jumpy Multispace is een stoere MPV met maximaal 9 comfortabele zitplaatsen en een riante bagageruimte van 553 liter onder de hoedenplank (in de lange uitvoering). De auto combineert een ongekende ruimte met optimaal comfort voor zowel de bestuurder als de passagiers. Het interieur biedt een ongekende flexibiliteit.

Design met een stoere en exclusieve uitstraling

De voorzijde van de CITROËN Jumpy Multispace maakt een moderne en robuuste indruk. De stijlvolle, brede grille draagt trots de nieuwe chevrons van het merk, die als verchroomde sierlijsten doorlopen tot aan de koplampen. De nieuwe merkidentiteit is ook te zien aan de achterzijde van de auto, met het nieuwe embleem "MULTISPACE" waarmee de auto nadrukkelijk thuishoort bij de personenauto's. In de nieuwe uitvoering "Exclusive" ziet de auto er uiterst luxueus uit dankzij de volledig in carrosseriekleur uitgevoerde bumpers en de standaard lichtmetalen velgen.

Jumpy Multispace is comfortabel en praktisch
De CITROËN Jumpy Multispace is voorzien van een rijke uitrusting, waarvan sommige elementen voor dit segment echt bijzonder genoemd mogen worden. Afhankelijk van de uitvoering die u kiest, beschikt u bijvoorbeeld over één of twee schuifdeuren, een cruise control/snelheidsbegrenzer, automatische ruitenwissers vóór, automatische verlichting of een handige parkeerhulp.

Bij het hoogste uitrustingsniveau kunt u kiezen voor de optie "Direct Access". Om de instap naar de 3e zitrij te vergemakkelijken is de buitenste stoel aan de rechterzijde van de 2e zitrij weggelaten. De auto kan dan voorzien worden van 8 zitplaatsen.

Het thermische comfort heeft extra aandacht gekregen; zo kunt u de auto voorzien van een tweede, onafhankelijk werkende airconditioning achterin. Dit systeem verzekert de achterpassagiers van een aangename en evenwichtig verspreide warmte.

Bij de CITROËN Jumpy Multispace hebt u een ruime keuze aan audio-, navigatie- en datacommunicatiesystemen, zoals een autoradio met cd-speler, een USB Box en een MyWay-navigatiesysteem.

Veilig en zorgeloos rijden met de CITROËN Jumpy Multispace
De CITROËN Jumpy Multispace is uitgerust met de modernste veiligheidsvoorzieningen. Desgewenst kunt u deze aanvullen met een aantal veilige opties. Zo is er de automatische bandenspanningscontrole, die aangeeft welke band te weinig spanning heeft. Het systeem Grip Control zorgt voor een verbeterde grip op het wegdek onder alle omstandigheden. Met een keuzeschakelaar op het dashboard kunt u kiezen uit 4 standen afhankelijk van de rijomstandigheden en het wegdek (normaal, onverhard, sneeuw of zand).Dit systeem is gekoppeld aan de Hill Start Assist zodat de auto met elke situatie raad weet.

Slimme technologie voor optimale prestaties en minder brandstofverbruik
Dankzij innovatieve technologieën combineren de motoren van de CITROËN Jumpy Multispace ongekend rijplezier met opmerkelijk goede prestaties. Daarnaast is de CITROËN Jumpy Multispace voorzien van aerodynamische platen aan de onderzijde van de carrosserie en, afhankelijk van de motoruitvoering, van "Volt Control" (een systeem dat het laden van de accu door de dynamo optimaliseert). Op deze manier verbruikt  de auto minder brandstof en produceert dus ook minder CO2 uitstoot.

De CITROËN Jumpy Multispace is leverbaar met 3 dieselmotoren: HDi 95, HDi 125 en HDi 160. Desgewenst kan de HDi 160-motor worden gekoppeld aan een automatische versnellingsbak met 6 versnellingen.

CITROËN Jumpy Multispace

CITROËN Jumpy Multispace

CITROËN Jumpy Multispace

Om optimaal te genieten van de interactiviteit van de site van
Citroën
DOWNLOADEN
FLASH PLAYER
en controleer of Javascript is geactiveerd in uw internetbrowser.