Sluiten
Sluiten

ONTDEK DE CITROËN SPACETOURER

Afmetingen van de Citroën SpaceTourer

Afmetingen van de Citroën SpaceTourer

De Citroën SpaceTourer is leverbaar in drie lengtes (XS: 4,60 m, M: 4,95 m en XL: 5,30 m*) met daarbij een voor dit segment unieke compacte uitvoering die ruimte biedt aan wel 8 inzittenden.

De beste minibus is tenslotte een korte minibus.

FAMILIE

BUSINESS

BUSINESS LOUNGE

RUIMTE VOOR HET HELE GEZIN

Citroen_Projet_TRANCHE-6_Famille.jpg

Van de gitaar van uw oudste kind tot de step van de jongste, alles past in de SpaceTourer.Met zijn versterkte carrosserie kan hij tot wel 1400 kg aan lading vervoeren. Dat is een zorg minder!

OP MAAT

Met zijn toonaangevende prestaties en vele configuratiemogelijkheden (aantal zitplaatsen en uitrusting) past de SpaceTourer zich moeiteloos aan uw werkzaamheden aan.
v2-Citroen_Projet_TRANCHE-7-1.jpg

PLAATS VOOR AL UW KLANTEN

Citroen_Projet_TRANCHE-6_Business.jpg

De Business-uitvoering van de SpaceTourer is met name bestemd voor mensen die werkzaam zijn in het personenvervoer. Bent u privéchauffeur of taxichauffeur? De CITROËN SpaceTourer past zich aan uw klanten aan. Iedereen geniet van een rustige, comfortabele rit.

REIS EERSTE KLAS

Leg uw passagiers in de watten! Alle zitplaatsen bieden een optimaal comfort.
v2_Citroen_Projet_TRANCHE-7-2.jpg

MOBIEL KANTOOR

v2_Citroen_Projet_TRANCHE-6_Business-2.jpg

De Business Lounge-uitvoering van de CITROËN SpaceTourer kan worden omgebouwd tot een mobiel kantoor voor klanten die geen minuut van hun kostbare tijd te verliezen hebben, zelfs niet onderweg!

AFGESCHERMD VAN DE BUITENWERELD

Met zijn met leder beklede, individuele stoelen die tegen de rijrichting in geplaatst kunnen worden, de verschuifbare tafel en de extra getinte achterste zijruiten is het interieur van de SpaceTourer Business Lounge een van de buitenwereld afgeschermde ruimte waarin het voor iedereen aangenaam toeven is.
v2-Citroen_Projet_TRANCHE-7-1.jpg

lm:jkhjk

HANDSFREE OPENEN

3_test-visuel.jpg

Hebt u uw handen vol? Geen probleem: u kunt de schuifdeuren openen door een beweging met de voet te maken onder de hoek van de achterbumper. Bijzonder handig als u een kinderzitje of zitverhoger wilt plaatsen.

HEAD-UP DISPLAY

Het head-up display projecteert de belangrijkste rij-informatie in kleur op een transparant scherm in uw directe gezichtsveld. U kunt dus uw aandacht volledig op de weg gericht houden!
Citroen_Projet_TRANCHE-10.jpg

RECORDLAAG BRANDSTOFVERBRUIK

Tests bewijzen het: de CITROËN SpaceTourer heeft met 5,1 l/100 km het laagste brandstofverbruik van zijn segment. Dit resulteert in een CO2-uitstoot van slechts 133 g/km (BlueHDi 115 S&S BVM6).

spacetourer_emission.png

CO2-uitstoot

test2_685x295_SpaceTourer_.jpg

Verbruik

Top