.

BEKIJK DE VIDEO VAN DE AUTO

Belangrijk nieuws van Citroën: de E-Berlingo Multispace! Deze auto combineert de praktische aspecten, ruimte en flexibiliteit van de vertrouwde Berlingo met de efficiency van een elektrische auto. De ruime en veelzijdige nieuwe E-Berlingo Multispace is een 100% elektrische auto waarmee u zorgeloos en ontspannen kunt rijden. Bekijk de video van de auto.  

 

597x400_Design-v2

EEN UNIEKE 100% ELEKTRISCHE MPV!

De E-Berlingo Multispace combineert de voordelen van een elektrische aandrijflijn met de veelzijdigheid die elke Berlingo kenmerkt: een auto die even geschikt is voor dagelijks privé- en zakelijk gebruik als voor vrijetijdsactiviteiten.

De E-Berlingo Multispace is een ruime auto. Dat ziet u direct aan het uiterlijk met de kenmerkende expressieve en robuuste uitstraling. Door de ingenieuze plaatsing van de twee lithium-ion-batterijpakketten heeft de nieuwe E-Berlingo niets aan ruimte voor inzittenden en bagage ingeboet. Een praktische auto voor uw dagelijkse ritten, alleen of met uw gezin, vrienden of collega's.

ELEKTRISCHE AANDRIJVING ZONDER COMPROMISSEN

Elektrisch: De E-Berlingo Multispace beschikt over een compacte en krachtige synchrone elektromotor met permanentmagneten die een vermogen van 49 kW (67 pk) levert. De twee lithium-ion-batterijpakketten met een hoge energiedichtheid hebben een capaciteit van 22,5 kWh en zijn onder de vloer geplaatst.

Actieradius: Met een gehomologeerde actieradius van 170 km* is de E-Berlingo Multispace uitstekend geschikt voor dagelijkse ritten. In Europa leggen de meeste auto's immers zelden meer dan 100 km per dag af. De E-Berlingo is een auto van deze tijd, een auto die een unieke en zorgeloze vorm van duurzame mobiliteit biedt.

Gebruiksgemak: Om aan alle gebruikswensen te voldoen kan auto op verschillende manieren worden opgeladen. Met normaal laden via een huishoudelijk stopcontact (stroomsterkte van 8 A of 10 A, afhankelijk van het land), of beveiligd via een Green'Up-laadpaal (tot wel 14 A), kan een leeg batterijpakket in 8,5, 12 of 15 uur (afhankelijk van de stroomsterkte) volledig worden opgeladen.

Snelladen: Optioneel kan de E-Berlingo via een wallbox of een speciaal laadpunt snel worden opgeladen. Zo beschikt u in 15 minuten over een actieradius van 50% en in 30 minuten over een actieradius van 80%.

*Gemeten door NEDC, New European Driving Cycle. Deze kan afwijken door de rijstijl, wegomstandigheden en het gebruik van de kachel/airconditioning etc.
597x597_Electric-v3

RIJPLEZIER

Met deze auto rijdt u milieubewust, plezierig en
voordelig.
Dankzij het koppel van 200 Nm, dat direct beschikbaar is,
accelereert de E-Berlingo Multispace altijd pittig en gelijkmatig. En bovendien
zonder geluiden of trillingen, wat het rijcomfort nog verder verbetert.

Met de E-Berlingo Multispace hoeft u zich geen zorgen te maken over milieuzones
en profiteert u van eventuele subsidieregelingen.
1500x646_superposition-v2
587x400_Sieges-indépendant-studio-v2

3 VERSTELBARE INDIVIDUELE STOELEN

De E-Berlingo Multispace biedt ruimte aan wel 5 personen en is met zijn vlakke laadvloer ook perfect geschikt voor het vervoer van grote voorwerpen. Alle inzittenden beschikken over een royale ruimte.

De stoelen van de tweede zitrij kunnen als bank worden gebruikt, maar ook individueel worden afgesteld of verwijderd. Elke achterpassagier kan de stoel naar eigen voorkeur afstellen, voor een optimaal comfort.

Voor nog meer gebruiksmogelijkheden kunnen één of meer stoelen worden verwijderd, zodat ook grote voorwerpen, zoals de instrumenten en apparatuur van een band, kunnen worden vervoerd.

BINNENRUIMTE

1500x500_Rangements&espace

De E-Berlingo is met zijn toonaangevende flexibiliteit dé auto voor mensen met een actieve levensstijl. Hij biedt ruimte aan wel 5 personen en is met zijn vlakke laadvloer ook perfect geschikt voor het vervoer van grote voorwerpen. De inhoud van alle open en afsluitbare opbergvakken in het interieur bedraagt maar liefst 78 liter.  

De bagageruimte behoort qua inhoud tot de top in zijn segment:

 - Tot wel 1350 liter met 5 inzittenden
- 3000 liter met de stoelen van de tweede zitrij verwijderd

TE OPENEN ACHTERRUIT

747x322_Ouverture_Hayon

De E-Berlingo is leverbaar met een grote te openen achterruit waarmee de bagageruimte, ook met weinig ruimte achter de auto, gemakkelijk toegankelijk is. Deze voorziening is uniek voor dit segment. Zo kunt u gemakkelijk een gitaar behoedzaam in de bagageruimte leggen!

TWEE SCHUIFDEUREN

747x322_Ouverture_porte

Dankzij de twee schuifdeuren is het interieur van de E-Berlingo Multispace optimaal toegankelijk. Ook bij het inladen van grote voorwerpen komen deze schuifdeuren van pas.

597x400_Mirror_Screen_MirrorScreen-v2

MIRRORLINK® EN APPLE CARPLAY®

De moderne E-Berlingo Multispace is te voorzien van een groot 7 inch kleurentouchscreen dat perfect in het midden van het dashboard is geïntegreerd en altijd goed zichtbaar en binnen handbereik is.

Bovendien beschikt u over de beste connectiviteitsfuncties: Bluetooth®, USB-aansluiting, jack-aansluiting en de functie Mirror Screen. Met Mirror Screen kunt u veelgebruikte apps van uw met MirrorLink® of Apple CarPlay® compatibele smartphone weergeven op het grote touchscreen van de auto en ze veilig gebruiken. Het optionele navigatiesysteem toont ook de snelheidslimieten en geeft verkeersinformatie.
Top