Verwijzing in seconden

Bent u op zoek naar een andere auto? Dan is het verstandig om u goed te oriënteren op de verschillende modellen auto’s. Op deze pagina kunt u kennis maken met de berline-modellen van Citroën. Deze modellen zijn uiterst geschikt voor dagelijkse ritten of uitjes met meerdere personen.

BERLINES VAN CITROËN

Met het assortiment berlines van Citroën rijdt u eersteklas, zowel bij alledaagse ritten als bij lange reizen. Tijdloze silhouetten, ranke lijnen, geraffineerde interieurs, hoogwaardige technologieën en ongekend rijplezier... Ontdek de elegantie en het raffinement van de berlines van Citroën, die ook qua veiligheid en rijplezier bijzonder veel te bieden hebben. Kortom, deze auto's zijn geschikt voor al uw ritten en garanderen dat u comfortabel en uitgerust aankomt.

Wat is een sedan (berline)?

Een berline is een andere naam voor een sedan. Een sedan is een model van een auto met vier portieren en een aparte kofferbak. Het verschil tussen een berline (sedan) en een hatchback is dat je bij de berline de kofferbakruimte niet kan benaderen vanuit de binnenruimte. Bij een hatchback is het wel mogelijk om de kofferbak van binnenuit te bereiken. 

597x400_New_C4_Cactus_Bleu_3_4_AV_Face_Quai.263694.5

Nieuwe Citroën C4 Cactus

De Nieuwe Citroën C4 Cactus is met zijn Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC) en Advanced Comfort Seats een uiterst comfortabele hatchback, typerend voor het merk Citroën. De 12 rijhulpsystemen en 3 connectiviteitstechnologieën (afhankelijk van de uitvoering), waaronder Active Safety Brake en Driver Attention Alert, zorgen ervoor dat bestuurder en passagiers ontspannen en veilig kunnen reizen. Ontdek het comfort en de geavanceerde technologie van deze uiterst comfortabele sedan zelf!
243163

CITROËN C4

De Citroën C4 heeft een uniek silhouet, evenwichtige proporties en kleine details die de auto extra aantrekkelijk maken, zoals de fraai gewelfde motorkap, de zwarte achterspoiler en de slanke koplampen. Het is een karaktervolle en zelfverzekerde, fraai gelijnde hatchback die unieke rijsensaties biedt.

In het kwalitatief hoogwaardige interieur van de Citroën C4 staat het comfort op een ongekend hoog niveau dankzij het moderne en overzichtelijke middenpaneel van het dashboard, het 7 inch touchscreen, de steun en het zitcomfort van de stoelen en de bedieningsfuncties op het stuurwiel. Ontdek het comfort van de chique hatchback van Citroën.
Top