[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]
Sluiten
Sluiten
Sluiten

CITROËN CONNECT

De beste bijrijder

Citroën Connect wordt steeds populairder.


Zo zijn inmiddels al bijna 650.000 auto’s voorzien van het nieuwe interactieve Citroën Connect Nav-systeem. Dit systeem is voorzien van een 7 inch Touchscreen, spraakherkenning en 3D-kaartweergave. Daarnaast biedt het systeem toegang tot de nuttige online Connected Services als realtime verkeersinformatie, tankstations, parkeren, weer en lokaal zoeken naar “points of interest”. Tot slot geven de (optionele) Gevarenzones inzicht in radarcontroles als ook ongevalsgevoelige weggedeelten.

 

Onder het Citroën Connect-programma vallen ook diensten als Citroën Connect SOS, Connect Assistance, Teleservices, de MyCitroën app, Mirror Screen en Citroën Connect Fleet.

 

Voor al deze functies is een dataverbinding noodzakelijk. Deze verbinding verloopt meestal via de in de auto geïntegreerde simkaart (als uw auto is voorzien van de Citroën Connect Box) en in enkele gevallen via uw smartphone.

 

Meer gedetailleerde informatie over de verschillende diensten binnen het Citroën Connect-programma vindt u hieronder.

Citroën Connect Box

De Citroën Connect Box bevat 2 diensten: Citroën Connect SOS (in geval van nood) en Citroën Assistance (in geval van pech). Meer informatie vindt u hier.

Teleservices

Met Citroën Teleservices geeft uw Citroën automatisch aan wanneer een onderhoudsbeurt of werkzaamheden nodig zijn.

Citroën Connected Services

De Citroën Connected Services voegen in realtime nuttige informatie over uw reis toe aan de navigatie, zodat u nog meer van de reis kunt genieten.

MyCitroën App

Nog nooit was het zo eenvoudig om een route aan te maken, uw agenda te beheren en u te informeren over het onderhoud van uw Citroën. Met de nieuwe MyCitroën app is dit, en nog veel meer, mogelijk.

Mirror Screen

Bedien de functies van uw smartphone via het touchscreen van de auto dankzij de Mirror Screen-functie.

Citroën Connect Fleet

Zakelijke wagenparkbeheer wordt net zo gemakkelijk als het autorijden zelf.

Top