Ontvang de brochure en prijslijst van de Citroën van uw keuze per post of e-mail of bekijk ze direct online.

Sluiten

Wilt u graag de Citroën van uw keuze ervaren? Maak dan een vrijblijvende proefrit.

Sluiten

Ontvang een vrijblijvende offerte voor de Citroën van uw keuze.

Sluiten

Beleef het merk Citroën

Van het laatste nieuws, Citroën Racing, de concept cars tot aan de rijke historie van Citroën.

Technologie

Bij de ontwikkeling van technologieën staat voor Citroën de mens centraal. Het doel is helder: meerwaarde voor de gebruiker.

Contact

Heeft u een vraag en wilt u graag contact opnemen met Citroën? Wij staan altijd voor u klaar.

Werken bij Citroën

Citroën Nederland B.V. kenmerkt zich door een flexibele, slagvaardige en servicegerichte werkwijze. Binnen een jonge en informele cultuur is volop ruimte en respect voor individuele inbreng en persoonlijke ontplooiing.

Nieuws

Lees het laatste nieuws van Citroën.

Milieu

Vanaf de start van het ontwerpproces tot schonere fabrieken en moderne recyclingtechnieken... bij elke fase in de levenscyclus van de auto probeert Citroën de milieubelasting van de door het merk geproduceerde auto's te beperken.

Concept cars

De concept cars zijn veel meer dan stijloefeningen van designers; ze verbeelden de ambities, waarden en creativiteit van Citroën. Met de concept cars werkt Citroën aan de toekomst van de auto.

Historie

Traction, 2CV, DS, SM, Picasso, DS modellen, innovatieve reclamecampagnes, sportieve successen... Al sinds 1919 zit creativiteit en technologie in het DNA van Citroën. Ontdek de rijke geschiedenis van Citroën in talloze foto's, filmpjes en verhalen.

Racing

Weet u wie S. Loeb en Y. Muller zijn? En kent u ook de DS 3 WRC en C-Elysée WTCC? Neem een kijkje achter de schermen bij Citroën Racing en kom meer te weten over de teams en de fabriek in Satory.

Top