[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]
Sluiten
Sluiten
Sluiten

Beleef het merk Citroën

Van het laatste nieuws, Citroën Racing, de concept cars tot aan de rijke historie van Citroën.

Citroën, 100 jaar durf en innovatie

Duik in de rijke historie van Citroën en bezoek het interactieve museum!

Citroën Inspired By You

Duik in de rijke historie van Citroën en bezoek het interactieve museum!

Citroën Advanced Comfort ®

De vier pijlers van het innovatieve CITROËN ADVANCED COMFORT®-programma: een cocon-effect, praktische voorzieningen, meer gebruiksgemak en ontspannen autorijden.

Technologie

Bij de ontwikkeling van technologieën staat voor Citroën de mens centraal. Het doel is helder: meerwaarde voor de gebruiker.

Contact

Heeft u een vraag en wilt u graag contact opnemen met Citroën? Wij staan altijd voor u klaar.

Werken bij Citroën

Citroën Nederland B.V. kenmerkt zich door een flexibele, slagvaardige en servicegerichte werkwijze. Binnen een jonge en informele cultuur is volop ruimte en respect voor individuele inbreng en persoonlijke ontplooiing.

Nieuws

Lees het laatste nieuws van Citroën.

Milieu

Vanaf de start van het ontwerpproces tot schonere fabrieken en moderne recyclingtechnieken... bij elke fase in de levenscyclus van de auto probeert Citroën de milieubelasting van de door het merk geproduceerde auto's te beperken.

Concept cars

De concept cars zijn veel meer dan stijloefeningen van designers; ze verbeelden de ambities, waarden en creativiteit van Citroën. Met de concept cars werkt Citroën aan de toekomst van de auto.

Historie

Traction, 2CV, DS, SM, Picasso, DS modellen, innovatieve reclamecampagnes, sportieve successen... Al sinds 1919 zit creativiteit en technologie in het DNA van Citroën. Ontdek de rijke geschiedenis van Citroën in talloze foto's, filmpjes en verhalen.

Erfgoed

De rijke historie van Citroën loopt van 1919 tot het heden. In het Conservatoire Citroën in Aulnay-sous-Bois, even buiten Parijs, beheren de medewerkers een unieke collectie.

Speciale showrooms

Bijzondere gebouwen in Parijs, Sjanghai en São Paulo dienen als showroom voor de knowhow van Citroën. Deze flagship stores, die zijn gewijd aan de Citroën of DS modellen, weerspiegelen de waarden van het merk: creativiteit en technologie.

Top