Sluiten
Sluiten
Sluiten
divineds

Divine DS

Divine DS

De essentie van het merk DS.

In de Divine DS komt het beste van de knowhow van het merk tot uiting.  De perfecte combinatie van verfijning en technologie geeft deze concept car een unieke en expressieve persoonlijkheid.

OOGSTRELENDE LIJNVOERING

1500x646_Divine_DS_arriere

Met zijn krachtige, charismatische en sensuele design trekt de carrosserie van de Divine DS meteen ieders aandacht. Gedurfde lijnen contrasteren met grafische, fraai gevormde elementen en rondingen en creëren zo een bijzonder fascinerend object: de Divine DS.

EEN AVANT-GARDISTISCH INTERIEUR

Het interieur van de Divine DS is spectaculair vormgegeven en sluit in alle opzichten aan op de luxueuze traditie van het merk. Het intieme en verfijnde interieur, dat de inzittenden als een cocon beschermt, biedt een unieke zintuiglijke ervaring:

- De console aan passagierszijde en het dashboard vormen één sierlijk geheel dat als een haute couture doek lijkt te zijn gedrapeerd 

- De middenconsole is een toonbeeld van technologie en verfijning

- Het stuurwiel heeft met zijn rechthoekige vorm de uitstraling van een kunstwerk

- De stoelen zijn bekleed in het beroemde horlogebandmotief, een garantie voor een karaktervolle uitstraling en een hoogwaardig zitcomfort.

GEDURFD "HYPERTYPAGE" INTERIEUR

Met het concept "Hypertypage" creëert de Divine DS de overtreffende trap op het gebied van personalisatie: een verwisselbare interieurambiance. Binnen een kwartier kunnen het dashboard en de portierpanelen aan uw smaak en stemming worden aangepast. Er zijn drie "dress codes" beschikbaar: 

- Gaat u voor een ambiance "Mâle", "Parisienne Chic" of "Fatale Punk"?

EEN MODERNE INTERPRETATIE VAN FRANSE ELEGANTIE

Een geslaagde combinatie

747x322_concept-car-divineds-mariage-reussi_v2

Aan de Divine DS hebben meerdere prestigieuze merken bijgedragen. Door hun kennis en creativiteit te combineren wisten zij een interieur te creëren dat niet alleen een perfecte eenheid vormt, maar dat bovendien aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Deze exclusieve samenwerking leidde tot een nieuwe interpretatie van het Franse begrip van luxe.

Swarovski-kristallen: sprankelend!

747x322_concept-car-divineds-cristaux-swaroski

Door Swarovski, een toonaangevende naam in de wereld van mode en luxe, zijn de koplampen, portierpanelen en het dashboard van de Divine DS met kristallen verfraaid: een primeur in de autowereld.

Borduursel van Lesage: een waar kunstwerk!

747x322_concept-car-divineds-broderies-lesage

DS en Lesage, een unieke combinatie tussen de wereld van auto's en die van borduurwerk, waarvan het hoogwaardige interieur van de Divine DS het fraaie resultaat is. Dit interieur wordt gekenmerkt door vakmanschap en het gebruik van fraaie materialen zoals zijde, parels en kristallen.

TECHNOLOGIE TEN DIENSTE VAN HET DESIGN

De Divine DS vormt de perfecte combinatie van technologische voorsprong en avant-gardistisch design.

Lichttechnologie

747x322_concept-car-divineds-technologie-lumineuse

De futuristische koplampen geven de auto een hypnotiserende uitstraling, dankzij de spectaculaire laserverlichting die wordt geaccentueerd door het Crystal Fabric van Swarovski.

Een geraffineerde hightech cockpit

747x322_concept-car-divineds-cockpit-technologique

Stap in een digitale wereld met een HD touchscreen en digitale navigatieschermen. Een garantie voor nieuwe rijsensaties in een unieke, geraffineerde en pure ambiance.

Ultieme rijsensaties

747x322_concept-car-divineds-sensations-conduite

Hoge prestaties en efficiency. De 270 pk sterke motor van de Divine DS is even karaktervol als milieuvriendelijk met een CO2-uitstoot van slechts 145 g/km.

Sluiten
Sluiten
Sluiten
Top