Sluiten
Sluiten
Sluiten
1800x681_concept-car-citroen-survolt

SURVOLT concept car

SURVOLT

CHARMANT, BAANBREKEND EN VERLEIDELIJK

De Survolt doorbreekt gebruikelijke patronen door de glamour van de haute couture te combineren met de dynamiek van de autosport. De 100% elektrische aandrijflijn maakt de auto nog gewaagder.

GEWAAGDE KLEUREN

Citroën Survolt concept car - Gewaagde kleuren

De Survolt is uitgevoerd in twee kleuren, fuchsia en antraciet, en maakt op een speelse manier gebruik van materialen en vormen. De welvingen zijn in zijdeglans of hoogglans uitgevoerd. Dit vormt een scherp contrast met de traditionele mannelijke waarden in de sportwereld. 

CONTRASTEREND UITERLIJK

De compacte Survolt heeft een geheel eigen draai gegeven aan de stijlkenmerken van sportwagens.

Het design van de lage en strak gelijnde Survolt kenmerkt zich door het contrast tussen de bolle motorkap en de stoere en fraai gewelfde flanken. Dit contrast wordt benadrukt door de uitgebouwde wielkasten die grote prestaties en rijsensaties beloven.

EEN STERKE PERSOONLIJKHEID

De smalle horizontale koplampen, die zijn geïnspireerd op high performance sportwagens, trekken de aandacht terwijl de karakteristieke LED-verlichting de auto een extra modern, hightech tintje geeft.

Aan de achterzijde zien we de elegante achterlichten van de Revolte terug, evenals een spoiler, de ultieme verwijzing naar de wereld van de autosport.

EEN STIJLVOL, SPORTIEF INTERIEUR

De Survolt combineert traditionele luxe op geraffineerde wijze met sportiviteit.

Een hightech omgeving met vloeiende lijnen

Citroën Survolt concept car - Een hightech omgeving met vloeiende lijnen

Het interieur van de Survolt vormt een combinatie van twee totaal verschillende werelden. Hierdoor wordt het interieur gekenmerkt door vloeiende lijnen in een hightech omgeving waarin de bestuurdersplaats centraal staat. Alles is gericht op het comfort en de luxe van de twee inzittenden om zo te zorgen voor uniek rijplezier en ongekende sensaties.

Een zwevende cel

Citroën Survolt concept car - Een zwevende cel

De uit glas en verchroomde bogen bestaande cockpit van de Survolt lijkt op een zwevend sierraad.
Het grote glasoppervlak van de auto zorgt voor veel licht en een gevoel van ruimte, een sterk contrast met het interieur van moderne sportwagens.

VERMOGEN EN UITZONDERLIJKE RIJSENSATIES

De Survolt wordt 100% elektrisch aangedreven en weet daardoor sportiviteit te combineren met milieubewustzijn en duurzaamheid.

De aandrijflijn is niet alleen uitermate milieuvriendelijk, maar zorgt ook voor rijplezier, goede prestaties, sportiviteit en een optimaal comfort dankzij het lage geluidsniveau.

Met de Survolt toont Citroën een nieuwe visie op de auto, de visie van een innovatief merk dat staat voor creativiteit en technologie.

Sluiten
Sluiten
Sluiten
Top