Sluiten
Sluiten
Sluiten
1800x681_concept-car-citroen-wild-rubis

WILD RUBIS concept car

WILD RUBIS

EEN JUWEEL MET EIGENSCHAPPEN VAN DE DS

In deze SUV komen kracht en verfijning op subtiele wijze samen. De Wild Rubis valt op door zijn sterke, stoere uitstraling en borduurt voort op de DS modellen. Enerzijds is hij wild en rebels, anderszijds verfijnd en geraffineerd. 

DE ESSENTIE VAN DE DS...

Aan elk detail van de Wild Rubis is veel aandacht besteed. In deze waardige afstammeling van de DS uit 1955 komt ook het raffinement van de huidige DS modellen tot uitdrukking.

Alle kenmerken van de DS modellen komen samen in deze concept car:
- de verchroomde details op de zijkanten
- de verschillende fraai gevormde details in het metaal
- de lichtsignatuur voor en achter
- de toepassing van luxe materialen, zoals het guilloche-patroon op de wielen

… EN LUXE IN FRANSE STIJL

De Wild Rubis is ontworpen in Parijs, de mode- en juwelenhoofdstad van de wereld. Het is een concept car waarin de krachtige lijnen van een SUV worden gecombineerd met de geraffineerde elementen van de DS modellen. Enerzijds wild en rebels, anderzijds verfijnd en geraffineerd. De krachtige uitstraling vormt een contrast met de weelderige vormen en aantrekkelijke details.

FULL HYBRID PLUG-IN TECHNOLOGIE

De full hybrid plug-in technologie van de Wild Rubis concept car past perfect bij Citroën's visie op milieuvriendelijkheid.
De aandrijflijn bestaat uit een 225 pk 1.6 THP benzinemotor en een 70 pk elektromotor boven de achteras.
Deze elektromotor wordt aangedreven door lithium-ion-batterijen die kunnen worden opgeladen via een normaal stopcontact.

Sluiten
Sluiten
Sluiten
Top