Sluiten
Sluiten
Sluiten
80x80_Picto_Serenité_Scan_MyC.jpg

Meer gemak

Scan het onderdeel en vind in één klik precies de informatie die u zoekt. Dankzij Scan MyCitroën gaat er geen tijd meer verloren door het zoeken naar een bladzijde of een onderwerp in de index.

80x80_Picto_Facilite_Scan_MyC.jpg

Gebruiksvriendelijker

Het navigeren met de app gaat uiterst intuïtief. De app onthoudt de onderdelen die u al een keer hebt gescand en geeft hier een overzicht van. U hebt ook direct toegang tot de uitleg van de controle- en waarschuwingslampjes (koplampen, richtingaanwijzers, mistlampen, enz.) zodat u in één oogopslag de informatie op uw dashboard kunt ontcijferen.

FUNCTIES

Scanner

Geïllustreerde index

Mijn scans

Uitleg lampjes

Scanner

Richt met de camera van uw telefoon op het onderdeel van de auto waar u meer informatie over zoekt en selecteer het onderdeel. De app herkent dan automatisch het weergegeven onderdeel. Elk onderdeel van de auto dat wordt beschreven in het originele instructieboekje van de auto kan worden gescand met Scan MyCitroën.

 

Geïllustreerde index

Als u de "Scan"-functie niet wilt gebruiken, kunt u de informatie die u zoekt snel vinden met de geïllustreerde index.

Mijn scans

In dit gedeelte vindt u alle scans die u al hebt gemaakt. Dit overzicht is zeer handig als u dezelfde informatie vaker nodig hebt.

Uitleg lampjes

Het menu van de app Scan MyCitroën bevat een snelkoppeling naar het hoofdstuk waarin de controle- en waarschuwingslampjes van uw CITROËN worden beschreven. Hierin wordt uitgelegd wat elk lampje betekent en bij sommige waarschuwingslampjes wat u moet doen als het gaat branden.

Top