Sluiten
Sluiten
Sluiten

De compacte auto’s van Citroën

Compact, wendbaar en toch verrassend veel ruimte

De compacte auto’s van Citroën zijn stuk voor stuk bijzonder zuinig in het gebruik. Bij het ontwerp is veel aandacht besteed aan het milieu. Slimme technologie en moderne benzine- en dieselmotoren zorgen voor een lage CO2-uitstoot bij de Citroën C1 en Citroën C3. Citroën heeft ook een volledig elektrische stadsauto met een actieradius van ruim 150 km: de C-Zero.

Wendbaar in het drukke stadsverkeer

De geringe buitenmaten van onze kleine stadsauto’s leveren grote voordelen op, met name in het drukke stadsverkeer. Ze zijn uiterst wendbaar en inparkeren is geen enkel probleem. En niet geheel onbelangrijk: de compacte auto’s van Citroën zijn pareltjes op het gebied van design en styling. Hiermee kunt u gerust gezien worden!

abc

Compacte afmetingen, verrassend veel binnenruimte

De kleine Citroëns zijn echte alleskunners. Het pittige karakter van de motoren en de perfecte wegligging staan garant voor veel rijplezier, niet alleen in de stad maar ook op de snelweg. De compacte afmetingen herbergen verrassend veel binnenruimte en genoeg plaats voor vier volwassenen en hun bagage.

Bent u op zoek naar een zuinige en compacte auto, maar wilt u geen concessies doen? Citroën heeft een breed aanbod met de pittige C1, verrassend ruime C3 en de elektrische C-Zero. U kunt kiezen uit 3-deurs en 5-deurs versies, met of zonder open dak. Bovendien kunt u onze compacte modellen ook leasen via Citroën Private Lease. Met deze leasevorm speciaal voor particulieren rijdt u een nieuwe Citroën voor een vast, laag maandbedrag.

Uw huidige auto inruilen voor een compacte Citroën? Bereken de inruilwaarde met de taxatietool. U ontvangt direct per e-mail een offerte.

OVERZICHT VAN DE COMPACTE MODELLEN

Citroën C1

compacte c1
  • Zuinige motoren en lage gebruikskosten
  • Leverbaar als 3- en 5-deurs, ook met vouwdak
  • Wendbaar, ergonomisch en comfortabel

Citroën C3

new-c3-citroen-white-red.png
  • Uitstoot vanaf 83 gr/km
  •  Een bijzonder wendbare auto dankzij zijn lengte (korter dan 4m) 
  • Volop ruimte met een inhoud van bijna 300 liter

Citroën C-Zero

Compacte C-Zero
  • 100% elektrisch, 4% bijtelling, 0% CO2-uitstoot
  • Ruimte genoeg voor 4 volwassenen
  • Met een actieradius van maximaal 150 km
Top