[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]
Sluiten
Sluiten
Sluiten

Bent u op zoek naar een compacte, kleine auto? Lees hier alles over de kleine auto's van Citroën en ontdek welk model het best bij u past.

CITROËN'S COMPACTE AUTO'S

De Nieuwe compacte Citroën C3, de Citroën C4 hatchback en natuurlijk de Citroën C4 Cactus: dat zijn de compacte auto's van Citroën. Modellen die zich met hun compacte afmetingen in elke omgeving thuis voelen, zonder in te boeten aan comfort, gebruiksgemak en veelzijdigheid. Of u nu in de stad of op de snelweg rijdt, met deze compacte auto's geniet u zorgeloos van de ruimte om u heen.

Makkelijk te parkeren en zuinig in gebruik

Een compacte auto heeft veel voordelen ten opzichte van andere auto modellen (zoals SUV's en stationwagons). Zo zijn kleine auto's vaak lichter (in gewicht), waardoor ze zuiniger zijn in gebruik. Dit is zowel goed voor het milieu als voor uw portemonnee. Ook is het makkelijker om een parkeerplek te vinden als uw auto niet zo groot is. Vooral in de stad is dat een groot voordeel. Genoeg redenen dus om een kleine auto te kopen. Wilt u weten welke kleine auto's Citroën biedt? Lees dan verder.

voiture-compacte-nouvelle-citroen-c3.jpg

CITROËN C3

Bent u zoek naar een moderne compacte auto? Maak dan kennis met de Citroën C3, die zich in het hectische stadsverkeer als een vis in het water voelt! Met zijn frisse design, expressieve vormen, rijke uitrusting en hoogwaardige rijhulpsystemen is de Citroën C3 de ideale nieuwe auto voor uw dagelijkse ritten door de stad.

CITROËN C4 CACTUS

De Citroën C4 Cactus kenmerkt zich door zijn stijl, comfort en dagelijkse gebruiksgemak. De Airbumps® beschermen uw auto tegen kleine beschadigingen. Ideaal in de stad! De Citroën C4 Cactus heeft ook qua comfort veel te bieden: royale voorstoelen in de stijl van een sofa, handige opbergruimtes voor alle inzittenden, een licht en gezellig interieur... De Citroën C4 Cactus is een ideale compacte auto waarin u onder alle omstandigheden van het rijden kunt genieten!
voiture-compacte-citroen-c4-cactus
Familiale-citroen-C4.jpg

CITROËN C4

Een scherpe blik, uitgebalanceerde proporties, ranke lijnen en een zelfverzekerd karakter... Ontdek de Citroën C4, de representatieve compacte auto van Citroën. Stap in en geniet van het voortreffelijke comfort en de bijzonder complete uitrusting: een modern en overzichtelijk middenpaneel van het dashboard, een 7 inch touchscreen, hoogwaardige rijhulpsystemen, comfortabel en ontspannen zittende stoelen en een perfecte geluidsisolatie. De Citroën C4, een comfortabele compacte auto die ook in de stad bijzonder praktisch is.
Top