Verwijzing in seconden

DE CROSSOVERS VAN CITROËN

De crossover modellen van Citroën laten iedereen omkijken. De auto's hebben een uniek design, zonder daarbij de essentie van gebruiksgemak uit het oog te verliezen. Een crossover is de perfecte combinatie van het hoogwaardige comfort en de robuustheid van een SUV en de styling en elegantie van een berline. Welkom in de wereld van de crossover van Citroën.

CROSSOVER VS SUV

Vaak worden de termen "Crossover" en "SUV" door elkaar heen gebruikt. Het verschil zit echter vooral in de carrosserie. Een SUV (Sports Utility Vehicle) is een auto die vaak de carrosserie van een terreinwagen combineert met luxe en comfort. Het voordeel van een SUV is dan ook dat deze de kracht van een terreinwagen zal behouden. Zo heeft u dus de ideale combinatie tussen kracht, comfort en stijl. Een crossover is vaak een model wat al bestaat maar wordt verhoogd. Niet alleen het verhogen van de rijhoogte maakt dit model tot een crossover, er wordt namelijk ook extra bescherming aangebracht. Ook hierdoor komt het karakter van een terreinwagen weer terug naar de crossover. Een crossover is dus geschikt voor zowel verharde als onverharde wegen. De Citroën C4 Cactus beschikt daarnaast ook over Airbumps, die de auto kan beschermen tegen kleine beschadigingen. Zo blijft het robuuste karakter van uw crossover SUV onbeschadigd.

voiture-compacte-citroen-c4-cactus

CITROËN C4 CACTUS

De Citroën C4 Cactus is een compacte auto met het karakter van een SUV, die op maat gemaakt is voor gebruik in de stad. Met zijn avontuurlijke uiterlijk kan hij zowel op verharde als op onverharde wegen elke situatie aan. Vooral in de stad komen de Airbumps® goed van pas, die de carrosserie beschermen tegen kleine beschadigingen. Het resultaat? Een onbeschadigde carrosserie na een klein ongelukje met parkeren. De Citroën C4 Cactus heeft ook qua comfort heel veel te bieden dankzij zijn open en uitnodigende interieur met royale voorstoelen in de stijl van een sofa, ingenieuze opbergruimtes voor alle inzittenden en zijn rijke uitrusting. Een comfortabele compacte auto met een sportief karakter! Deze SUV is ook verkrijgbaar met private lease.
Top