[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]
Sluiten
Sluiten
Sluiten

Overweegt u een nieuwe elektrische auto te kopen? Op deze pagina leest u over een aantal belangrijke onderwerpen met betrekking tot elektrisch rijden, zoals actieradius, rijcomfort en opladen. Zo kunt u zich goed oriënteren op de verschillende mogelijkheden.

VOORDELEN VAN ELEKTRISCH

Geen tankstations, motorlawaai en uitlaatgassen meer. Denk milieubewust! Stap over op schone energie met de elektrische compacte stadsauto, cabriolet of stadsbestelwagen uit het gamma van Citroën. Ontdek bij Citroën de talrijke voordelen van elektrisch rijden: bescheiden afmetingen, een korte oplaadtijd en een actieradius die groot genoeg is voor uw dagelijkse ritten. De perfecte combinatie van creativiteit en technologie die vandaag al gestalte geeft aan de uitdagingen van morgen!

 

Elektrisch rijden anno 2017

In een elektrische auto rijden is niet alleen goed voor het milieu. Als u zakelijk rijdt (lease) betekent het namelijk ook dat u een lage bijtelling betaalt. In 2017 is de bijtellingsregeling namelijk zo dat de bijtelling op auto's die volledig elektrisch rijden slechts 4% bedraagt. Ook de Citroën Berlingo Electric en de Citroën C-Zero vallen onder deze bijtelling. Bent u op zoek naar leaseauto, kijk dan op business.citroen.nl. Wilt u privé leasen? Dat kan ook, kijk daarvoor op de private lease pagina.

Een volledig elektrische aandrijving

Moteur electrique voiture citroen

 

Profiteer van een uniek rijcomfort dankzij de Full Electric-aandrijflijn. Uw elektrische auto rijdt zowel in de stad als op buitenwegen geruisloos en is uitermate wendbaar. Dankzij de topsnelheid van 130 km/h en een actieradius van 150 tot 170 km (afhankelijk van het model), is uw elektrische auto niet alleen ideaal in de stad, maar kan hij ook uitstekend voor langere ritten worden gebruikt. Voor de elektrische auto's van Citroën geldt een garantie van 8 jaar of 100.000 km op de tractiebatterij.

Gemakkelijk opladen

rechargement-voiture-electrique.jpg

 

Uw elektrische Citroën kan aangesloten op een laadpaal bij een openbaar oplaadpunt of thuis op een normaal 230V-stopcontact. Bovendien wordt de tractiebatterij onderweg bijgeladen doordat bij het decelereren en afremmen kinetische energie in elektrische energie wordt omgezet. Een gemakkelijkere, schonere en goedkopere manier van autorijden.

Auto's met een stijlvol design

design-vehicules-electrique.jpg

Citroën biedt een ruime keuze aan elektrische auto's, van een compacte stadsauto tot een comfortabele en veelzijdige bestelwagen. Ontdek het pure en stadse design van de Citroën C-Zero, de vooruitstrevende en milieubewuste stadsauto. Als volledig elektrische stadsbestelwagen laat de Citroën Berlingo Electric u verrassen door zowel zijn comfortabele cabine als zijn grote laadruimte. Eigenschappen die bij uw werk dagelijks van pas komen! Elektrisch open rijden kan ook, met de origineel gelijnde Citroën E-Mehari. Inderdaad, de moderne en volledig elektrische versie van de Citroën Méhari van weleer.

Vehicule-electrique-Berlingo-Electric-utilitaire.jpg

CITROËN Berlingo Electric

De Citroën Berlingo Electric is als bedrijfswagen het pasklare antwoord op al uw professionele vervoerswensen. Een expressieve grille, harmonieuze lijnen, twee schuifdeuren en een grote laadruimte... Met de Citroën Berlingo Electric rijdt u 100% elektrisch in een functionele en stijlvolle bedrijfswagen!

CITROËN C-ZERO

Een gebogen daklijn, een groot glasoppervlak, vloeiende en ronde vormen... Ontdek de Citroën C-Zero, de 100% elektrische stadsauto met een eigenzinnige stadse look.

Dankzij de compacte afmetingen (lengte slechts 3,48 m) vindt de Citroën C-Zero overal zijn weg. Desondanks biedt hij 4 volwaardige zitplaatsen, talloze opbergmogelijkheden en een bagageruimte van 166 liter.

Een compacte auto die ideaal is voor gebruik in de stad en voor korte dagelijkse ritten!
voiture-electrique-czero.jpg
Top