Ontvang de brochure en prijslijst van de Citroën van uw keuze per post of e-mail of bekijk ze direct online.

Sluiten

Wilt u graag de Citroën van uw keuze ervaren? Maak dan een vrijblijvende proefrit.

Sluiten

Ontvang een vrijblijvende offerte voor de Citroën van uw keuze.

Sluiten

Financiering en private lease

Bent u voor de aanschaf van uw nieuwe auto of occasion op zoek naar een goede autofinanciering? Dan is het goed om te weten dat Citroën een compleet pakket aan financieringsmogelijkheden voor u heeft. Speciaal voor particuliere rijders is er ook Private Lease van Citroën.

Financial Services

Citroën Financial Services is dé specialist voor de financiering van uw nieuwe Citroën. Als 100% dochter van de Banque PSA Finance, één van de grootste merkgebonden automotive financieringsmaatschappijen, zijn wij een solide en ervaren specialist.

Financiering

Citroën weet als geen ander dat uw mogelijkheden niet onbeperkt zijn. Daarom bieden we financieringsoplossingen om de aanschaf, lease of huurkoop van uw nieuwe auto te vergemakkelijken.

Citroën Private Lease

Zonder investeren zorgeloos genieten. Wilt u ook onbezorgd rijden in een nieuwe C1, C3, of C4 Cactus voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor Citroën Private Lease. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf.

DS Private Lease

Zonder investeren zorgeloos genieten. Wilt u ook onbezorgd rijden in een nieuwe DS 3 of DS 3 Cabrio voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor DS Private Lease. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf.

Autoverzekering

Citroën Assurance is een complete autoverzekering speciaal voor particuliere en zakelijke Citroën-rijders. U profiteert van een uitstekende dekking tegen een scherpe premie. En omdat u zelf uw verzekering op maat kunt samenstellen, betaalt u nooit te veel.

Top