[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]
Sluiten
Sluiten
Sluiten

Bent u uitgekeken op uw huidige auto en bent u op zoek naar een ruime gezinsauto voor al uw dagelijkse ritten? Of zoekt u een betrouwbare en zuinige gezinsauto voor lange vakantieritten? Maak dan kennis met het brede scala aan gezinsauto's van Citroën. Met stationwagens, MPV's, compacte auto's, combi's, 6 persoons auto's, 7 persoons auto's en 8 persoons auto’s is er voldoende keuze. 

Ontdek de ruime en zuinige gezinsauto's van Citroën

Met een groot gezin, of als er een uitbreiding van het gezin op komst is, ontkom je haast niet aan een ruime familie auto. Met de komst van de Citröen C4 Picasso, de Citroën Jumper combi en de nieuwe Citroën Grand C4 picasso biedt Citroen je ruime keuze.

De voordelen van Citroën's gezinsauto's

Het kiezen voor een ideale gezinsauto heeft veel voordelen. Zo kunt u met het hele gezin op pad terwijl u niet hoeft in te leveren op comfort en ruimte. Daarnaast past de ruime opstelling van het interieur perfect bij de flexibiliteit van een groot gezin. Doordat u de stoelen naar wens kunt wegklappen is de auto geschikt voor elk moment, ook als de kinderwagen mee moet of als u op vakantie gaat. En ondanks dat deze auto’s groter en zwaarder zijn dan compacte modellen, hoeft u zich geen zorgen te maken over het verbruik. De grote gezinsauto's van Citroën scoren met de PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren bijzonder goed op het gebied van zuinig brandstofverbruik.

CITROËN C4 PICASSO

Welkom in de Citroën C4 Picasso met zijn hoogwaardige rijhulpsystemen, optimale comfort (Citroën Advanced Comfort®-programma) en hoge veiligheidsniveau. Deze MPV wordt met zijn bijzonder flexibele interieur en rijke uitrusting de favoriet van het hele gezin! Net als bij de andere modellen geldt ook bij de Citroën C4 Picasso dat uw naast kopen de mogelijkheid heeft om te private leasen.
Familiale-citroen-C4-Picasso.jpg
Familiale-citroen-nouveau-c4-picasso.jpg

CITROËN
GRAND C4 PICASSO

De Citroën Grand C4 Picasso is een 7-persoons MPV met alle ruimte en flexibiliteit die een groot gezin zich kan wensen. De MPV modellen van Citroën hebben een lichte interieur heeft een aangename, ontspannen sfeer die doet denken aan een loft. Als de stoelen van de derde zitrij zijn weggeklapt, kunt u heel eenvoudig de inhoud van de bagageruimte variëren van 645 tot 704 liter door de stoelen van de tweede zitrij te verschuiven.

CITROËN JUMPER COMBI

Wilt u een nieuw auto kopen, dan denkt u wellicht niet direct aan een personenbus. Maar met de Citroën Jumper Combi wordt een eenvoudig ritje een plezierige reis met het hele gezin dankzij de vele pluspunten: tot 9 flexibele zitplaatsen geheel naar uw wensen in te richten, een toonaangevend ontwerp in de markt van het personenvervoer, zuinig in het gebruik, met zeer degelijke veiligheidsvoorzieningen en buitengewoon comfortabel... Ontdek de kracht en het comfort van deze grote gezinsauto van Citroën.
Voiture-Jumper-Combi-familiale.jpg
Top