Welkom bij CITROËN!

De door u gebruikte versie van uw internetbrowser is niet geschikt voor een optimaal gebruik van citroen.nl.

Wij raden u aan uw browser te updaten, zodat u van alle services en functionaliteiten op citroen.nl kunt profiteren.

Kies hieronder uw favoriete browser en installeer de laatste versie door te klikken op het icoontje.

CITROËN DS5 OOK IN 2014 MET 14% BIJTELLING

Goed nieuws voor de DS5! Door een verlaging van de uitstoot naar 85 gram CO2/kilometer, valt de CITROËN DS5 Hybrid4 ook in 2014 in de 14% bijtellingscategorie. Daarnaast introduceert CITROËN een nieuwe versie voor de DS5 Hybrid4, de Business Optimum, plus een interessant optiepakket voor de zakelijke rijder: het Pack Prestige.

De CITROËN DS5 Hybrid4 heeft een krachtige 147 kW (200 pk) hybride motor met vierwielaandrijving [dieselmotor van 163 pk gecombineerd met een elektromotor die 37 pk levert]. De CITROËN DS5 Hybrid4 zal ook geheel 2014 voldoen aan de eisen voor 14% bijtelling, dankzij de verlaagde CO2 uitstoot van 85 gram/kilometer.

Zakelijke DS5 Business Optimum
De nieuwe Business Optimum variant van de DS5 Hybrid4 heeft als standaarduitrusting onder andere: full-color navigatie, Cockpit Roof met 3 panoramadaken, Head-Up Display, parkeersensoren voor en achter, achteruitrijcamera, 17 inch lichtmetalen wielen “Houston”, Bluetooth handsfree met streaming audio en bekleding in Leer Claudia met stof Dinamica. De vanafprijs van de CITROËN DS5 Hybrid4 Business Optimum is €41.990 [incl. BTW/BPM]. De Business Optimum versie is vanaf nu te bestellen.

Rijke uitrusting met Pack Prestige voor DS5
Ook het Pack Prestige, het nieuwe optiepakket voor de DS5, is interessant voor de zakelijke rijder. Dit pakket bestaat uit:
· Lederen bekleding: volledig lederen bekleding Claudia in Mistral Zwart of Lama Beige met aluminium accenten. De deurpanelen zijn bekleed met leer met karakteristieke stiksels, en het stuurwiel en de bovenzijde van de instrumenten zijn voorzien van nappalederen bekleding Club.
· Elektrisch verstelbare stoelen, zitting en rugleuning.*
· Meedraaiende Bi-Xenon koplampen.
Ook het Pack Prestige is vanaf nu te bestellen. De pakketprijs is € 1.995 incl BTW, uw voordeel: € 1.055.

* Het Pack Prestige is desgewenst uit te breiden met Comfortstoelen met geheugen. Dit omvat: verstelbare zittinglengte voor de bestuurdersstoel, verstelbare zittinglengte voor de passagiersstoel (bij Club leder), stoelverwarming vóór met 3 standen, geheugenfunctie op de voorstoelen met 2 standen en elektrische lendesteunverstelling voor de bestuurdersstoel met massagefunctie. De prijs voor dit pakket is € 550 incl. BTW.

CITROËN DS5

Om optimaal te genieten van de interactiviteit van de site van
Citroën
DOWNLOADEN
FLASH PLAYER
en controleer of Javascript is geactiveerd in uw internetbrowser.