[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]
Sluiten
Sluiten
Sluiten

Zonder zorgen genieten van uw auto

Bij Citroën staan uw comfort en zorgeloos rijplezier voorop. Daarom heeft Citroën een totaalpakket aan services: van uitgebreide garantie en verzekering bij de aanschaf van uw nieuwe auto tot professioneel onderhoud en reparatie. Daarnaast hebben we ook allerlei slimme producten, zoals onderhoudspakketten en servicecontracten en de MyCITROEN CARD: hiermee houdt u uw auto eenvoudig in topconditie, zonder vervelende verrassingen.

Werkplaatsplanner

Is uw Citroën toe aan een onderhoudsbeurt? Wilt u switchen van winter- naar zomerbanden, of andersom? Maak binnen een aantal minuten een afspraak in de werkplaats van uw dealer.

Citroën Onderhoudscalculator

Welk onderhoud heeft uw Citroën nodig? Wat gaat het en waar kunt u terecht? De Citroën Onderhoudscalculator geeft antwoord op uw vragen.

Onderhoud en reparatie

Voor reparatie en onderhoud van uw auto bent u bij de Citroën-dealer en de Citroën Erkend Reparateur aan het beste adres.

APK

Ga voor uw APK naar de Citroën-dealer of de Citroën Erkend Reparateur. Daar werken officiële APK-keurmeesters die uw auto als geen ander kennen. Bovendien is de APK bij Citroën zeer betaalbaar!

Banden

Met de Citroën Bandenservice profiteert u van deskundige montage, controle en opslag van uw zomer- of winterbanden. Bovendien controleert de Citroën-dealer uw banden nauwkeurig bij elke bandenwissel.

Accessoires & multimedia

De originele accessoires van Citroën zijn speciaal voor uw auto ontwikkeld en voldoen aan zeer strenge veiligheidseisen. Zo garanderen wij u de kwaliteit en een lange levensduur. U wilt toch ook alleen het beste voor uw Citroën?

Citroën Rent

Tijdelijk een extra of andere Citroën nodig? U heeft keuze uit een breed gamma van personenauto’s en bedrijfswagens.

MyCITROËN Card

De MyCITROËN Card biedt u bijzonder veel voordeel voor slechts € 49 per jaar! Profiteer van onder andere gratis APK-controle, gratis vakantie-/wintercheck, gratis bijvullen van vloeistoffen.

My Citroën app

Uw smartphone als metgezel in uw nieuwe auto. Alle informatie en documentatie over uw auto in één handige app. Beschikbaar voor iPhone- en Android-smartphones.

Schade en pechhulp

Deukjes of krassen, een ster in de voorruit of een defecte lamp? Laat uw auto altijd repareren bij de Citroën-dealer of Citroën Erkend Reparateur.

Garantie

Het uitgebreide garantiepakket van Citroën bestaat uit: 2 jaar volledige fabrieksgarantie, 3 jaar lakgarantie en 12 jaar carrosseriegarantie. Met MyCitroën FreeDrive kunt u uw garantie nog verder verlengen.

Acties

Hier vindt u alle lopende acties en aanbiedingen op accessoires, services en onderhoud op één plek.

Top