[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]
Sluiten
Sluiten
Sluiten

Accessoires en Multimedia

De accessoires van Citroën passen perfect bij het ontwerp van uw auto en versterken het karakter. Ook hebben wij een aantal moderne multimedia-oplossingen om het leven aan boord van uw Citroën nog aangenamer te maken. Zo is elke auto standaard voorzien van bluetooth. Uiteraard zijn er voor elk model verschillende navigatiesystemen beschikbaar. En met de kaartupdate-service van Citroën kunt u erop vertrouwen dat het systeem u altijd de beste, kortste of snelste route wijst.

Accessoires

De originele accessoires van Citroën zijn speciaal ontwikkeld voor uw auto. Maak daarom uw keuze uit het uitgebreide assortiment accessoires op het gebied van styling, veiligheid, comfort en multimedia.

Bluetooth compatibiliteit

Alle modellen van Citroën zijn standaard uitgerust met bluetooth. Met dit handige hulpmiddel kunt u controleren of uw mobiele telefoon compatibel is met het bluetooth-systeem van uw auto.

Navigatie kaart update

Het wegennet verandert voortdurend. Maak daarom gebruik van de kaartupdate-service voor het ingebouwde navigatiesysteem van uw Citroën. Zo weet u zeker dat u altijd de meest actuele kaarten in uw auto hebt.

Top