Ontvang de brochure en prijslijst van de Citroën van uw keuze per post of e-mail of bekijk ze direct online.

Sluiten

Wilt u graag de Citroën van uw keuze ervaren? Maak dan een vrijblijvende proefrit.

Sluiten

Ontvang een vrijblijvende offerte voor de Citroën van uw keuze.

Sluiten

Acties

Alle aanbiedingen op onze accessoires, onderdelen en services vindt u hier.

TIJDELIJK 4 HALEN, 3 BETALEN

310976_CIT_Winteraanbod_banner_750x425_v3.jpg

Heeft u nog geen winterbanden? Dan is nu het moment om hiervoor te kiezen. U krijgt namelijk 4 complete winterbanden met velg, maar u betaalt er slechts 3. U kunt kiezen voor winterbanden op stalen velgen of lichtmetalen velgen. Wees er snel bij, want deze actie loopt tot en met 16 december 2016. En op=op!

Wintertijd Check

wintertijdcheck_actiepagina.jpg

Wintertijd – uw auto krijgt het weer zwaar te verduren het komende halfjaar. Voor slechts € 19,95 doen wij de Wintertijd Check en controleren uw Citroën op 16 punten. Heeft u een MyCITROËN CARD dan is de check voor u helemaal gratis! Zo kan uw Citroën in een uurtje weer ruim een half jaar vooruit.

Airco

airco image

Dit is hét seizoen om uw airco te laten controleren. Is hij schoon en goed gevuld? Na de controle weet u zeker in welke conditie uw airco zich bevind en wat er eventueel aan onderhoud nodig is. Hiervoor heeft uw Citroen dealer vaste, scherpe tarieven.

My CITROËN CARD

mycitroencard_new_center.jpg

De MyCITROËN CARD biedt u bijzonder veel voordeel voor slechts € 49 per jaar! Profiteer van onder andere gratis APK-controle, gratis vakantie-/wintercheck, gratis bijvullen van vloeistoffen

Top