[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]
Sluiten
Sluiten
Sluiten

Voor elk probleem een passende oplossing

Zoals er vervoersproblemen zijn, zijn er vervoersoplossingen. Bij Citroën Rent weten we er alles van. Een onverwachte operatie, een werknemer in de buitendienst met een kort contract, uw auto een dag weg voor een grote beurt...

Op al deze mobiliteitsvragen heeft Citroën Rent een passend antwoord. Tijdelijk een extra of andere Citroën nodig? U heeft keuze uit een breed gamma van personenauto’s en bedrijfswagens.

Meer weten? Vraag de deelnemende Citroën-dealers naar de mogelijkheden. Ook in de folders kunt u er meer over lezen.

Citroën Rent autohuur (pdf)
Citroën Rent vervangend vervoer (pdf)
BOVAG voorwaarden (pdf)
citroen_bussines_rent.jpg

Citroën Rent – vervangend vervoer

Autoverzekering 750x423

Als uw auto voor onderhoud, APK-keuring of reparatie naar de werkplaats gaat, is vervangend vervoer wel zo comfortabel. Daarbij kunt u vrijwel elke Citroën kiezen als vervangende auto.

Citroën Rent – verhuur

abc

Uw nieuwe (lease-)auto is er nog niet? Een medewerker zit plotseling verlegen om een compacte bestelwagen? Als startende ondernemer heeft u wel een representatieve auto nodig, maar niet het geld daarvoor? Een ruimere auto nodig voor een verhuizing of weekendje weg? Citroën Rent biedt in zulke gevallen uitkomst. Niet alleen met de juiste auto, maar ook met oplossingen die met u meegroeien.

Aangesloten Citroën-dealers

Voor elk moment de juiste auto

Citroën Rent is dé oplossing als u tijdelijk een andere auto nodig heeft. Als uw eigen Citroën bij de Erkend Reparateur staat bijvoorbeeld, of omdat u tijdelijk wat extra's nodig heeft.
Bij de volgende Citroën-dealers kunt u voor Citroën Rent terecht:
Top