[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]
Sluiten
Sluiten
Sluiten

Accessoires en Multimedia

De accessoires van Citroën passen perfect bij het ontwerp van uw auto en versterken het karakter. Ook hebben wij een aantal moderne multimedia-oplossingen om het leven aan boord van uw Citroën nog aangenamer te maken. Zo is elke auto standaard voorzien van bluetooth. Uiteraard zijn er voor elk model verschillende navigatiesystemen beschikbaar. En met de kaartupdate-service van Citroën kunt u erop vertrouwen dat het systeem u altijd de beste, kortste of snelste route wijst.

Onderdelen

Kwaliteit, veiligheid en milieu staan bij Citroën hoog in het vaandel. Daarom werken de Citroën-dealer en de Citroën Erkend Reparateurs met onderdelen die speciaal voor uw auto zijn ontwikkeld.

Economy Onderdelen

Economy onderdelen: voor de wat oudere Citroen

Distributieriem

Wat is een distributieriem, wanneer vervangt u de distributieriem en wat zijn de kosten? Vind hier het antwoord op deze vragen.

Banden

Met de Citroën Bandenservice profiteert u van deskundige montage, controle en opslag van uw zomer- of winterbanden. Bovendien controleert de Citroën-dealer uw banden nauwkeurig bij elke bandenwissel.

Accessoires

De originele accessoires van Citroën zijn speciaal ontwikkeld voor uw auto. Maak daarom uw keuze uit het uitgebreide assortiment accessoires op het gebied van styling, veiligheid, comfort en multimedia.

Navigatie kaart update

Het wegennet verandert voortdurend. Maak daarom gebruik van de kaartupdate-service voor het ingebouwde navigatiesysteem van uw Citroën. Zo weet u zeker dat u altijd de meest actuele kaarten in uw auto hebt.

Top