Ontvang de brochure en prijslijst van de Citroën van uw keuze per post of e-mail of bekijk ze direct online.

Sluiten

Wilt u graag de Citroën van uw keuze ervaren? Maak dan een vrijblijvende proefrit.

Sluiten

Ontvang een vrijblijvende offerte voor de Citroën van uw keuze.

Sluiten

Onderhoudscalculator

Welk onderhoud heeft uw Citroën nodig? Wat gaat het kosten en waar kunt u terecht? De Citroën Onderhoudscalculator geeft antwoord op uw vragen.

Onderhoudspakketten

Voor veel voorkomend onderhoud en reparaties werken we met onderhoudspakketten: een vaste prijs voor de onderdelen inclusief het arbeidsloon. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent.

Onderdelen

Kwaliteit, veiligheid en milieu staan bij Citroën hoog in het vaandel. Daarom werken de Citroën-dealer en de Citroën Erkend Reparateurs met onderdelen die speciaal voor uw auto zijn ontwikkeld.

Economy Onderdelen

Economy onderdelen: voor de wat oudere Citroen

Distributieriem

Wat is een distributieriem, wanneer vervangt u de distributieriem en wat zijn de kosten? Vind hier het antwoord op deze vragen.

Periodieke checks

Staat u op het punt om met uw auto op vakantie te gaan? Wilt u zorgeloos de winter door met uw auto? Of wilt u gewoon weten hoe het met uw Citroën gesteld is? De Citroën-dealer heeft voor elke situatie de juiste check.

Servicecontracten

Het servicecontract van MyCITROËN FreeDrive bestaat uit een verlengde garantie verzekering met een aantal optionele bouwstenen. U bepaalt zelf de looptijd, het aantal kilometers en de bouwstenen.

Snelservice

Met Citroën Snelservice kunt u voor een aantal reparaties ook zonder afspraak terecht bij de Citroën-dealer. Zo wint u kostbare tijd, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de werkzaamheden.

Reparatie en schade

Ook voor reparatie en schade is de Citroën-dealer of Citroën Erkend Reparateur het aangewezen adres.

Instructieboekjes

Bent u uw instructieboekje kwijt? Geen nood, u kunt dit naslagwerk online bekijken en downloaden.

Top