[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]
Sluiten
Sluiten
Sluiten

Werkplaatsplanner

Is uw Citroën toe aan een onderhoudsbeurt? Wilt u switchen van winter- naar zomerbanden, of andersom? Maak binnen een aantal minuten een afspraak in de werkplaats van uw dealer.

Citroën Onderhoudscalculator

Welk onderhoud heeft uw Citroën nodig? Wat gaat het en waar kunt u terecht? De Citroën Onderhoudscalculator geeft antwoord op uw vragen.

Onderhoudspakketten

Voor veel voorkomend onderhoud en reparaties werken we met onderhoudspakketten: een vaste prijs voor de onderdelen inclusief het arbeidsloon. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent.

APK & Periodieke checks

Staat u op het punt om met uw auto op vakantie te gaan? Wilt u zorgeloos de winter door met uw auto? Of wilt u gewoon weten hoe het met uw Citroën gesteld is? De Citroën-dealer heeft voor elke situatie de juiste check.

Schade en pechhulp

Deukjes of krassen, een ster in de voorruit of een defecte lamp? Laat uw auto altijd repareren bij de Citroën-dealer of Citroën Erkend Reparateur.

Garantie

Het uitgebreide garantiepakket van Citroën bestaat uit: 2 jaar volledige fabrieksgarantie, 3 jaar lakgarantie en 12 jaar carrosseriegarantie. Met MyCitroën FreeDrive kunt u uw garantie nog verder verlengen.

Top