[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]
Sluiten
Sluiten
Sluiten

Onderhoudscalculator

Welk onderhoud heeft uw Citroën nodig? Wat gaat het kosten en waar kunt u terecht? De Citroën Onderhoudscalculator geeft antwoord op uw vragen.

Onderhoudspakketten

Voor veel voorkomend onderhoud en reparaties werken we met onderhoudspakketten: een vaste prijs voor de onderdelen inclusief het arbeidsloon. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent.

Onderdelen

Kwaliteit, veiligheid en milieu staan bij Citroën hoog in het vaandel. Daarom werken de Citroën-dealer en de Citroën Erkend Reparateurs met onderdelen die speciaal voor uw auto zijn ontwikkeld.

Economy Onderdelen

Economy onderdelen: voor de wat oudere Citroen

Distributieriem

Wat is een distributieriem, wanneer vervangt u de distributieriem en wat zijn de kosten? Vind hier het antwoord op deze vragen.

Periodieke checks

Staat u op het punt om met uw auto op vakantie te gaan? Wilt u zorgeloos de winter door met uw auto? Of wilt u gewoon weten hoe het met uw Citroën gesteld is? De Citroën-dealer heeft voor elke situatie de juiste check.

Servicecontracten

Het servicecontract van MyCITROËN FreeDrive bestaat uit een verlengde garantie verzekering met een aantal optionele bouwstenen. U bepaalt zelf de looptijd, het aantal kilometers en de bouwstenen.

Snelservice

Met Citroën Snelservice kunt u voor een aantal reparaties ook zonder afspraak terecht bij de Citroën-dealer. Zo wint u kostbare tijd, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de werkzaamheden.

Reparatie en schade

Ook voor reparatie en schade is de Citroën-dealer of Citroën Erkend Reparateur het aangewezen adres.

Instructieboekjes

Bent u uw instructieboekje kwijt? Geen nood, u kunt dit naslagwerk online bekijken en downloaden.

Top