Ontvang de brochure en prijslijst van de Citroën van uw keuze per post of e-mail of bekijk ze direct online.

Sluiten

Wilt u graag de Citroën van uw keuze ervaren? Maak dan een vrijblijvende proefrit.

Sluiten

Ontvang een vrijblijvende offerte voor de Citroën van uw keuze.

Sluiten

Citroën Snelservice

Het kan iedere automobilist overkomen: een plotseling knallende uitlaatdemper, een lekke band of versleten remblokken. Zelfs bij zorgvuldig onderhoud kunnen onderdelen soms kapot gaan. Geen nood, want u kunt direct bij de Citroën-dealer terecht. We maken graag ruimte vrij in onze agenda om u snel van dienst te kunnen zijn en u weer veilig op weg te helpen.

Snelle reparaties en heldere prijsafspraken

Met Citroën Snelservice kunt u voor een aantal reparaties ook zonder afspraak terecht bij de Citroën-dealer. Zo wint u kostbare tijd, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de werkzaamheden. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door een technisch specialist, geheel volgens de voorschriften van de fabrikant.

Bovendien komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan: de Citroën-dealer hanteert voor een groot aantal werkzaamheden de landelijk geldende Citroën Pakketprijzen. U hoort vooraf hoe lang de reparatie duurt en wat de kosten zijn, inclusief arbeidsloon en btw. Zo weet u exact waar u aan toe bent.

Ga naar de Citroën-dealer om kennis te maken met het totale aanbod en de voordelen van Citroën Snelservice.

De voordelen van Citroën Snelservice

  • U wordt direct geholpen
  • Gratis diagnose
  • Snelle service
  • Duidelijke en scherpe prijzen
  • Met of zonder afspraak
  • Citroën Snelservice is er voor: olie verversen, accu, banden, remmen, uitlaatdelen, schokdempers, airconditioning, ruitreparatie en verlichting.

Top