Sluiten
Sluiten
Sluiten

Citroën Assistance

Snelle pechhulpverlening in bijna geheel Europa, 24 uur per dag en 7 dagen per week

Autopech overkomt iedereen wel eens. Daarom is het goed om te weten dat de medewerkers van de professionele pechhulp Citroën Assistance voor u klaar staan. 

Citroën Assistance stuurt zo snel mogelijk hulp naar u toe. Mocht uw auto onverhoopt niet direct gerepareerd kunnen worden, dan wordt er altijd gezorgd voor een oplossing zodat u uw reis kunt vervolgen.

Nederlandstalige helpdesk van Citroën Assistance

De Nederlandstalige helpdesk van Citroën Assistance is 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u beschikbaar, zowel in Nederland als daarbuiten.

Lees de Assistance voorwaarden

In Nederland +31 20 65 45 638 Gratis nummer
abc

bar witInternationaal telefoonnummer: +31 20 65 45 638

CITROËN CONNECT BOX - NOODOPROEP EN PECHHULPOPROEP

Het Pack SOS & Assistance bestaat uit de services noodoproep en pechhulpoproep met plaatsbepaling. Bij een ongeval of een andere situatie waarbij dringend ingrijpen is vereist, kunnen dankzij deze services de benodigde hulpdiensten worden opgeroepen.

U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week, zonder een speciaal abonnement, gratis gebruikmaken van dit servicepakket. Voor deze services is de Citroën Connect Box nodig, een af fabriek in uw Citroën (afhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel) gemonteerde unit met een eigen simkaart en GPS-ontvanger.

Sluiten
Sluiten
Sluiten
Top