Sluiten
Sluiten
Sluiten
DS Devine

DIVINE DS: TOONBEELD VAN DE ESSENTIE VAN HET MERK DS

Wereldwijd zijn er meer dan 500.000 DS’en verkocht. In 2014 is DS een volwaardig merk geworden. De nieuwe concept car DIVINE DS heeft alle DNA van dit nieuwe merk in zich.

Authentiek: het compacte 4-deurs silhouet (4,21 m) in metallic grijs met subtiele reflecties valt meteen op door de krachtige, betoverende stijl. Volle, ronde vlakken gaan samen met een sterke grafische signatuur zoals de 'DS Wings', strak belijnde zijflanken en een bijzonder dak. In het interieur zien we gedurfde vormen en een technolook die een spectaculaire combinatie zijn van avant-gardisme, raffinement en de perfectie die met iedere DS wordt nagestreefd.

Gedurfd: met het exclusieve 'Hypertypage’ concept kan de klant van de DIVINE DS naar eigen smaak de 'haute couture' bekleding kiezen die bij hem of haar past. In de cabine kan er namelijk een keuze worden gemaakt uit drie verschillende interieur ambiances, elk met hun eigen persoonlijkheid.

Verfijnd: DIVINE DS is het resultaat van een samenwerking met bekende merken zoals Lesage voor het borduurwerk en Swarovski voor de kristallen. DS bewijst hiermee te willen en kunnen breken met de gevestigde normen door verschillende werelden te combineren.

Technisch: futuristische koplampen met scrollende richtingaanwijzers, lasertechniek, een ‘schubbendak’ met subtiel ingebouwde achteruitrijcamera, een betere aerodynamica,.... In het interieur zien we de techniek terug in de 'cockpitachtige' bestuurdersruimte en de digitale apparatuur (touch screen, holografische weergave,…).

“De DIVINE DS bevat al onze knowhow. Het is een perfecte combinatie van raffinement en techniek waarmee deze auto de essentie weerspiegelt van wat DS is en zal zijn. De DIVINE DS is kort na het vestigen van het merk DS onthuld en drukt de unieke persoonlijkheid van DS uitstekend uit", aldus Yves Bonnefont, CEO van het merk DS.

Sluiten
Sluiten
Sluiten
Top