Sluiten
Sluiten
Sluiten
DS 3 Performance

DS OP AUTOSALON GENÈVE 2016: TECHNOLOGIE, RAFFINEMENT EN SPORTIVITEIT

Met een compleet vernieuwd gamma, twee wereldpremières en ‘DS Virtual Vision’, een unieke 3D-beleving, profileert DS zich duidelijk op de internationale autosalon in Genève. Er zal veel belangstelling zijn voor de nieuwe modellen van de DS 3, de chique, hippe best-seller van het merk DS, maar de blikken zullen zich ongetwijfeld vooral richten op de DS 3 PERFORMANCE, de aparte en sportieve versie van de stadsauto die voor het eerst aan het publiek wordt getoond. Nog meer en niet minder belangrijk nieuws is de wereldpremière van een in zijn soort unieke DS. De onthulling daarvan zal plaatsvinden op dinsdag 1 maart om 8:45 u op de DS stand in Hal 6 in de Palexpo.

De bezoeker kan op de stand van DS twee modellen van de nieuwe DS 3 bewonderen en tegelijkertijd  een unieke ervaring opdoen via DS Virtual Vision.  Met HTC Vive bril en een joy-stick kan de bezoeker op dynamische, interactieve en spannende manier de verschillende personalisatiemogelijkheden voor deze auto bekijken. Door te kiezen uit en te spelen met de kleuren van het dak of de carrosserie of de verschillende bekledingen, velgen en interieurdecors, kan de bezoeker de nieuwe DS 3 naar zijn eigen smaak personaliseren en lijkt het via DS Virtual Vision alsof de auto voor hem of haar staat. Je kunt er zelfs omheen lopen, de voorportieren openen of sluiten, en zelfs virtueel gaan zitten in de nieuwe DS 3.

Een geweldige 3D-ervaring die gebruik maakt van de ‘Virtual Garage’ technologie ontwikkeld door Dassault Systèmes en als eerste gepresenteerd wordt in samenwerking met het merk DS.

Top