Sluiten
Sluiten
Sluiten
Nieuwsbericht DS 3 NFF

DS IN DE SPOTLIGHTS BIJ 34e EDITIE NEDERLANDS FILM FESTIVAL

DS is voor het eerst als sponsor verbonden aan het Nederlands Film Festival (NFF). Deze 34e editie worden de sterren volledig in stijl vervoerd in de DS 5. 

Citroën is al jarenlang een veelgevraagd partner bij filmfestivals. Met de DS 3 introduceerde Citroën in 2010 een premium lijn van auto’s, waarmee een regelrechte successtory begon. Kort daarna volgden de DS 4 en DS 5. Inmiddels zijn er wereldwijd 500.000 DS-exemplaren verkocht, waarop Citroën besloot van DS een apart merk te maken.
De 34e editie van het NFF is de eerste gelegenheid waar DS zich in Nederland als apart merk presenteert aan het grote publiek.

Sterren ervaren de luxe van de DS 5
Tijdens het festival worden de sterren in een DS 5 vervoerd. ‘Het merk DS  past perfect bij het Nederlands Film Festival’, aldus Gert Huizing, Marketingdirecteur van Citroën. ‘Met name de DS 5 wordt ingezet tijdens dé premières van de nieuwste Nederlandse films, waarbij de sterren het bijzondere design en de akoestiek van deze auto live kunnen ervaren. Het thema van dit jaar is namelijk Film, Muziek, Filmmuziek! Bij de opening op 24 september zal de nieuwe DS 3 met bijzondere lichtsignatuur (Full-led-technologie) zijn licht laten schijnen op de rode loper’.

Speel de DS Film Quiz
Om alvast in de NFF-sfeer te komen is de DS Film Quiz ontwikkeld. Speel mee, test je reactievermogen, onthul de hints, raad de film en win twee exclusieve tickets voor het Gouden Kalveren Gala, inclusief diner, hotelovernachting in Utrecht, vervoer naar de rode loper in een DS 5. Zelfs je galakleding wordt je aangemeten! Een unieke totaalbelevenis..
De quiz speel je hier.

Het 34e Nederlands Film Festival vindt plaats van 24 september tot en met 3 oktober in het nieuwe NFF Festivalhart TivoliVredenburg en de Utrechtse bioscopen. Kijk voor meer informatie op www.filmfestival.nl

Sluiten
Sluiten
Sluiten
Top