Sluiten
Sluiten
Sluiten
DS Virgin Racing

DS Virgin Racing onthullen de auto’s voor het nieuwe seizoen

Bij de start van de laatste trainingssessie voor het nieuwe seizoen onthulde het DS Virgin Racing team het design van de auto’s waarin coureurs Sam Bird en Jean-Eric Vergne dit jaar te zien zullen zijn.

Het nieuwe design combineert de corporate identities van DS en Virgin. Het opvallende rood en chroom van het eerste seizoen zijn gebleven, net als de paarse kleur op de motorkap. Het DS-logo staat nu aan beide zijden van de auto op een zwarte achtergrond.

In navolging het eerste seizoen in de formule E zijn de auto’s van Sam Bird en Jean-Eric Vergne vernoemd naar Holly en Bellie Branson. Ook de kenmerkende ‘flying lady’ van Virgin prijkt  op beide auto’s.

Sam Bird vertelt over het nieuwe design: “Het afgelopen seizoen hadden we al de mooiste auto op de starting grid, dus het is fantastisch dat we nu weer met een prachtig design komen. De auto’s in de Formule E zien er altijd schitterend uit, maar dit ontwerp is van een geheel ander niveau. Ik kan niet wachten tot de start van het seizoen in Beijing om onze auto’s te tonen aan het publiek. 

Jean-Eric Vergne: “DS heeft een lange traditie in het ontwerpen van aansprekende premium auto’s. Dit zie je terug in dit design. Ik ben enorm enthousiast over het vooruitzicht het komende seizoen voor het DS Virgin Racing Team te kunnen starten in deze geweldige auto. 

De directeur van het DS Virgin Racing Team, Alex Tai, vertelt over de Formule E: “De ontwikkelingen gaan razendsnel in de Formule E […]. Onze presentatie voor dit tweede seizoen toont de enorme groei die ons team doormaakt, net als de twee merken die hun naam aan ons hebben verbonden. Ik ben blij met de toevoeging van de kleur zwart in het design. Deze geeft de auto een strakke en tegelijkertijd agressieve uitstraling. Dit komt wel overeen met onze aanpak van het racen. De traditionele kleuren van Virgin zijn nog altijd aanwezig, maar we hebben het geheel een nieuwe draai gegeven.

Yves Bonnefont, CEO van DS: “We zijn zeer verheugd om samen met Virgin te kunnen deelnemen aan de Formule E. Deze presentatie van ons team is een prachtige start van onze samenwerking. De auto’s zijn een fraai staaltje design, waarin de kenmerken van DS en Virgin elkaar versterken.

Ga voor meer informatie over het DS Virgin Racing Formula E Team naar: 
www.virginracing.com of www.driveds.nl/virginracing

Top