Sluiten
Sluiten
Sluiten
Nieuwsbericht DS 4

NIEUWE DS 4 EN DS 4 CROSSBACK

Een model, twee verschillende carrosserieën en een nieuwe neus. Een uniek design met een duidelijk herkenbare DS-signatuur. Meer technologie en meer raffinement, tot in de kleinste details… Maak kennis met de nieuwe DS 4 en DS 4 Crossback.

Met de komst van deze twee complementaire modellen krijgt de DS 4, waarvan sinds de introductie 115.000 exemplaren verkocht zijn, een nieuwe impuls. De nieuwe DS 4 is een dynamische hatchback voor klanten die prettig en comfortabel willen rijden. De DS 4 Crossback is een auto met een stoere uitstraling en een hogere rijpositie.

DS komt met dit dubbele aanbod tegemoet aan de wensen van klanten in het premium compacte segment. In de afgelopen jaren heeft dit segment kennis gemaakt met een nieuwe carrosseriestijl. Inmiddels vormen Crossovers en SUV’s 30% van het premium compacte hatchbacksegment.

"DS brengt avant-garde tot leven. In het geval van de DS 4 komt de identiteit van het merk naar voren in maar liefst twee carrosserieversies: een nieuwe premium hatchback en een geheel nieuwe variant, de DS 4 Crossback, een uitstekend alternatief voor crossovers. Met deze twee complementaire auto’s toont DS duidelijk zijn ambities en het vermogen om in te spelen op de verwachtingen van klanten", aldus Yves Bonnefont, CEO van DS.

Een vloeiende, elegante belijning, chromen carrosserielijsten die de schoonheid van het design benadrukken, krachtige motoren… De nieuwe DS 4 beschikt over alle kwaliteiten van een klassieke, premium hatchback. Kies een andere kleur voor het dak –een nieuw kenmerk in dit segment- en de auto krijgt een zeer persoonlijke touch. Het luxueuze en exclusieve interieur is op nog meer manieren te personaliseren. Een waardige erfgenaam in de DS-traditie van luxe, raffinement en uitstraling; de nieuwe DS 4 biedt een uniek aanbod in het premium compacte segment.

De DS 4 Crossback is een uitzonderlijk veelzijdige auto. Zijn stoere karakter komt onder andere tot uiting in de hoge zit, de zwarte wielen, de afwerking van de wielkasten en de dakrails.

Met dit alles zijn de nieuwe DS 4 en DS 4 Crossback een mooie afspiegeling van het karakter van DS-auto's:

  • een sterke identiteit, onderstreept door een nieuwe neus (met de DS Wings grille, direct geïnspireerd door de Numéro 9 concept car) en nieuwe koplampen (DS LED Vision),
  • hypermoderne technologie met geavanceerde connectiviteit, zoals CarPlay®, dat wordt gelanceerd op de nieuwe DS 4 en DS 4 Crossback,
  • krachtige motoren met een CO2-uitstoot tussen de 97g/km en 138 g/km,
  • en een geraffineerd design met een aantal exclusieve DS-opties, zoals een met leder bekleed dashboard en deurpanelen, plus lederen stoelen met horlogebandmotief.

Beide modellen worden op de 2015 Frankfurt Motor Show onthuld en staan vanaf november 2015 in Europese showrooms. De vanafprijs in Nederland bedraagt € 25.290 voor de DS 4 Chic.

Lees meer over de nieuwe DS 4
Lees meer over de DS 4 Crossback

Top