[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Tranche1.jpg

-

-

Route-aanpassing in real time, actuele verkeersinformatie, gevarenzones, weersomstandigheden, brandstofprijzen, beschikbare parkeerplaatsen... Alle services van een navigatiesysteem zijn verenigd in de Citroën Connect Nav. Bovendien is de Citroën Connect Nav ook voorzien van de Mirror Screen-functie, die compatibel is met Apple CarPlayTM en MirrorLink®, zodat u ook onderweg uw smartphone veilig kunt gebruiken.

DE SERVICES

XX

Bespaar tijd en profiteer optimaal van uw reis met de services van Citroën Connect Nav: actuele verkeersinformatie, tankstations, parkeergelegenheden, weerberichten en lokale POI's (de landen waarin deze services werken, staan vermeld in de algemene gebruiksvoorwaarden).

REALTIME VERKEERSINFORMATIE

GEVARENZONES

WEERBERICHT

BRANDSTOFPRIJZEN

BESCHIKBARE PARKEERPLAATSEN

REALTIME VERKEERSINFORMATIE

xx

Tot de services van Citroën Connect Nav behoort een routeberekening op basis van actuele informatie. Het systeem berekent de optimale route naar uw bestemming door rekening te houden met de verkeerssituatie en de weersomstandigheden.

GEVARENZONES

-

De Citroën Connect Nav helpt u de weggedeelten te herkennen die extra aandacht vergen, door op het navigatiescherm de (afstand tot de) gevarenzones weer te geven (deze service werkt niet in Zwitserland).

WEERBERICHT

-

De Citroën Connect Nav geeft de weersomstandigheden op uw route en een weersverwachting voor de komende 5 dagen weer. Zo kunt u zich voorbereiden op de te verwachten rijomstandigheden; een geruststellend gevoel!

BRANDSTOFPRIJZEN

_

De Citroën Connect Nav geeft de brandstofprijzen weer van de tankstations op uw route: als u het tankstation van uw keuze selecteert, start automatisch de routebegeleiding naar het desbetreffende station.

BESCHIKBARE PARKEERPLAATSEN

_

De Citroën Connect Nav begeleidt u tot aan de parkeergelegenheid van uw keuze. Het systeem geeft de prijs en het aantal vrije parkeerplaatsen weer (als deze informatie beschikbaar is).

HOE WERKT HET?

UPDATES VAN KAARTGEGEVENS

3.jpg

Lifetime kaartupdates, maximaal 4 updates per jaar (indien beschikbaar) zijn gratis bij een onderhoudsbeurt, uitgevoerd door uw Citroën-dealer. Raadpleeg uw Citroën-dealer of de Citroën klantenservice (0800-2487636) voor de beschikbare updates.

INTERNETVERBINDING

520x293_Connection.jpg

-
De services van het Pack Citroën Connect Nav zijn beschikbaar via de mobiele internetverbinding van de Citroën Connect Box. Hiervoor hebt u geen abonnement nodig, ook niet in het buitenland. Zodra u het contact aanzet, is het systeem verbonden met het internet.

AANMELDINGSPROCEDURE

Concession.jpg

Na de aanschaf van uw auto hebt u drie jaar lang gratis recht op de services van Citroën Connect Nav. U kunt op elk gewenst moment dit abonnement verlengen via uw dealer. De service "Gevarenzones" is een betaalde optie.

Sluiten
Sluiten
Sluiten
Top