Sluiten
Sluiten
Sluiten

Welke Citroën past bij u?

Ieder mens is anders en vindt dus ook andere aspecten aan een auto belangrijk. Daarom hebben we onze Citroën modellen voor u ingedeeld in een aantal categorieën. Zo vindt u nog gemakkelijker de auto die bij u past.

Zoekt u een compacte auto voor in de stad, of wilt u juist extra ruimte voor het hele gezin? Rijdt u graag in een MPV, of liever in een hatchback? Handgeschakeld of automaat? Bij Citroën vindt u het allemaal.

Hieronder vindt u het complete overzicht. Via de linkjes ‘Lees verder…’ vindt u meer informatie over de desbetreffende categorie en de auto’s die daarin passen. Overigens is het zo dat een aantal modellen in meerdere categorieën passen. Deze vindt u dan ook op verschillende plekken terug.

Ontdek onze modellen

en vind het model dat bij u past

De compacte auto's van Citroën

Compacte auto's van Citroën en DS

Een compacte auto levert met name in het drukke stadsverkeer veel voordelen op. Hij is uiterst wendbaar en inparkeren is geen enkel probleem.

De gezinsauto's van Citroën

De gezinsauto's van Citroën en DS

Een auto voor uw familie moet natuurlijk beschikken over genoeg ruimte. Ook veiligheid en een uitstekende wegligging zijn zeer belangrijk.

De zuinige MPV's van Citroën

De ruime MPV's van Citroën

Een MPV van Citroën heeft u veel te bieden. Hij is flexibel, stijlvol, robuust en beschikt over slimme technologie om het rijden te veraangenamen.

Auto met automaat

De Automaat van Citroën en DS

In een auto met automaat  zit u meer ontspannen achter het stuur, omdat u niet meer hoeft te schakelen. Zo heeft u alle aandacht voor de weg.

Hatchback

De Ruime Hatchback van Citroën en DS

Een hatchback heeft een grote achterklep, waardoor de bagageruimte gemakkelijk te beladen is. Kies uit een 3- of 5-deurs, of ga voor een cabrio!

Hoge instap

Hoge Instap Citroën en DS

Veel van onze modellen hebben een gemakkelijke instap en hoge zit. Bovendien zijn ze voorzien van ergonomische en comfortabele stoelen.

Zuinige auto

Zuinige auto Citroën en DS

PSA Citroën Peugeot behaalde in 2014 de laagste gemiddelde CO2-uitstoot per auto in Europa. Een prestatie om trots op te zijn!

Top