CITROËN PRIVATE LEASE FLEX PREMIUM

Citroën Private Lease Flex Premium is ons meest comfortabele auto-abonnement. Verandert er iets in uw leven, dan kunt u na 12 maanden uw contract kosteloos opzeggen. Zonder opgaaf van redenen en met 1 maand opzegtijd. Daarnaast kunt u na 12 maanden kiezen voor een nieuwe auto, maar ook diensten toevoegen of verwijderen uit uw auto-abonnement. Uw verkooppunt helpt graag een keuze maken.

Wat is er inbegrepen?

Verzekering
Citroën Private Lease zorgt dat uw auto compleet verzekerd is. Naast de standaard Allrisk verzekering kunt u het zekerheidspakket uitbreiden met een Ongevallenverzekering Inzittenden (OV) en een Schadeverzekering inzittenden (SVI). Deze twee verzekeringen worden als één pakket aangeboden. Standaard bedraagt het eigen risico €450,-. U kunt ook kiezen voor een verlaagd eigen risico van €225,-. 

Banden voor elk seizoen

Bij flex premium kunt u tussentijds winterbanden 1keer aanzetten tijden de looptijd van uw contract. Voor winterbanden betaalt u een extra vergoeding.

Online bestellen

Kies uw gewenste model, de looptijd van uw contract en het gewenste aantal kilometers per jaar. Vervolgens bepaalt u zelf welke opties uw auto compleet maken. Uw nieuwe Citroën Private Lease-auto bestelt u snel en veilig online.

Thuis afleveren

Lukt het niet om uw nieuwe auto op te halen bij de Citroën-vestiging? Dan bezorgen wij uw nieuwe auto kosteloos bij u thuis. De Citroën-vestiging maakt vooraf met u een afspraak voor de aflevering. Wij leveren uw Private Lease-auto binnen een straal van 30 kilometer van de geselecteerde Citroën-vestiging.

Onderhoud

Elk periodiek onderhoud is inbegrepen in uw maandelijkse abonnementstarief.

Slijtage van onderdelen

Onderdelen die door normaal gebruik versleten zijn, vervangen of repareren wij tijdens het periodiek onderhoud.

Motorrijtuigenbelasting

Alle praktische zaken zijn inbegrepen in de flexibele auto-abonnementen van Citroën Private Lease. Dus ook de motorrijtuigenbelasting. Alles wordt geregeld.

Klantenservice

Onze klantenservice doet er alles aan om uw Private Lease-aanvraag volledig zorgeloos te laten verlopen. En we vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Zijn er vragen, onduidelijkheden of klachten? U kunt altijd terecht bij klantenservice@stellantis-finance.nl. De melding wordt vervolgens binnen de, volgens het Keurmerk Private Lease, gestelde richtlijnen in behandeling genomen.

24/7 pechhulp

In het geval van pech of een ongeval wilt u snel geholpen worden. Citroën Assistance staat 24/7 voor u klaar. Uw auto wordt ter plaatse gerepareerd of naar de dichtstbijzijnde Citroën Erkend Reperateur vervoerd. Ook in het buitenland.

Met Citroën Assistance bent u in de volgende gevallen gedekt:

  • Autopech,
  • Ongeval,
  • Verlies autosleutels,
  • In de auto ingesloten sleutels,
  • Tanken van de verkeerde brandstof,
  • Lege batterij elektrische Citroën (max. 2 keer per jaar).


Vervangend vervoer

Standaard heeft u met ieder Private Lease contract na 72 uur recht op vervangend vervoer. Wilt u recht op vervangend vervoer na 24 uur, dan is dit een service die u optioneel kunt afsluiten.

APK

In uw maandelijkse abonnementstarief is de wettelijke keuring (APK) inbegrepen.

Garantie

Gedurende de Private Lease-overeenkomst heeft uw auto garantie. Kiest u voor een volledig elektrisch model, dan is ook garantie op de accu inbegrepen.