Doorgaan
Lifestyle-Boutique accessoires

DE LIFESTYLE-BOUTIQUE

Als fan van het merk, verzamelaar of liefhebber van nieuwe trends kunt u in de Lifestyle-boetiek van Citroën uw hart ophalen. U vindt er een uitgebreide collectie Citroën-merchandiseproducten, van handige gadgets tot decoratieve items. Breid uw collectie miniatuurauto's uit, doe uzelf een plezier met exclusieve kleding of voorkom reisziekte met een innovatie van Citroën.

CITROËN LIFESTYLE-PRODUCTEN VOOR IEDEREEN

Kleding, gadgets, miniatuurauto's, schrijfgerei, speelgoed, keukengerei: de Lifestyle-boutique van Citroën biedt voor ieder wat wils met een scala van originele producten met een fris design die natuurlijk zijn voorzien van de "double chevron". Het rijke erfgoed van het merk vindt u terug in onze collectie miniatuurauto's, mokken, horloges en speakers. In de Lifestyle-boutique vindt u altijd wel iets, voor uzelf of om cadeau te geven.

SEETROËN: VAARWEL REISZIEKTE!

Wist u dat één op de drie mensen weleens last heeft van reisziekte? Speciaal voor deze mensen heeft Citroën de Seetroën-bril ontwikkeld.
Deze bril bestaat uit vier ringen die met een gekleurde vloeistof zijn gevuld. Waarom een vloeistof? Reisziekte ontstaat door een conflict tussen de perceptie van het zicht en die van het evenwichtsorgaan. Door de verplaatsing van de vloeistof wordt voor de drager van de bril een kunstmatige horizon gesimuleerd, waardoor dit conflict binnen 10 minuten wordt opgeheven. Een technologie die in 95% van de gevallen goed werkt. Uw passagiers hoeven dan niet meer met tegenzin in te stappen!