COVID-19 | Wij houden onze dienstverlening in stand. Onze medewerkers staan klaar op de manier zoals u dat wenst.

Meer informatie

Verwijzing in seconden
Vorige

Citroën C1

  • Voorraadvoordeel

Citroën C1

v.a. € 14.150

Nu onze best verkopende Citroën C1 met extra voordeel! Profiteer bij aankoop van een Citroën C1 VTi 72 S&S 5-deurs Feel met Pack comfort van een aantrekkelijk voorraadvoordeel. Tevens nog een beperkt aantal rijk uitgeruste Origins Collector’s edition uitvoeringen met aantrekkelijk klant- en voorraadvoordeel beschikbaar. Ontvang binnen een paar stappen de inruilwaarde van uw huidige auto! Nog deze maand wegrijden en optimaal genieten van het onovertroffen comfort van de nieuwe Citroën C1 en profiteren van het voorraadvoordeel? Bekijk dan snel de actuele voorraad in Citroën Carstore en ontdek het voordeel.

Bereken inruilwaarde Bekijk voorraad

Voorraadvoordeel

Profiteer nu bij Citroën van extra voorraadvoordeel op onze best verkopende modellen! Tevens nog een beperkt aantal rijk uitgeruste Origins Collector’s edition uitvoeringen met aantrekkelijk klant- en voorraadvoordeel beschikbaar. Bereken nu wat uw huidige auto waard is en rijd binnenkort extra voordelig in een nieuwe Citroën!

 

Over de Citroën C1

De Citroën C1 voelt zich met zijn compacte afmetingen en superieure wendbaarheid in de stad als een vis in het water. Deze frisse, eigenwijze stadsauto is leverbaar als 3- en 5-deurs, en als de met een vouwdak uitgeruste Airscape.

Uitgerust met o.a.

  • VTi 72 S&S Feel + pack Comfort
  • Radio, Bluetooth® telefoon & streaming audio
  • Elektrisch bedienbare ruiten vóór
Bereken inruilwaarde Bekijk voorraad
Actievoorwaarden
Vorige
Top