COVID-19 | Wij houden onze dienstverlening in stand. Onze medewerkers staan klaar op de manier zoals u dat wenst.

Meer informatie

Verwijzing in seconden
Vorige

Citroën C3

Citroën C3

v.a. € 20.190

Nu onze best verkopende Citroën C3 met extra voordeel! Profiteer bij aankoop van een Citroën C3 PureTech 82 S&S Feel Edition met Navi DAB+ van een aantrekkelijk voorraadvoordeel. Tevens nog een beperkt aantal rijk uitgeruste Origins Collector’s edition uitvoeringen met aantrekkelijk klant- en voorraadvoordeel beschikbaar.

 

Ontvang binnen een paar stappen de inruilwaarde van uw huidige auto! Nog deze maand wegrijden en optimaal genieten van het onovertroffen comfort van de nieuwe Citroën C3 en profiteren van het voorraadvoordeel? Bekijk dan snel de actuele voorraad in Citroën Carstore en ontdek het voordeel.

Bereken inruilwaarde Bekijk voorraad

Voorraadvoordeel

Profiteer nu bij Citroën van extra voorraadvoordeel op onze best verkopende modellen! Tevens nog een beperkt aantal rijk uitgeruste Origins Collector’s edition uitvoeringen met aantrekkelijk klant- en voorraadvoordeel beschikbaar. Bereken nu wat uw huidige auto waard is en rijd binnenkort extra voordelig in een nieuwe Citroën!

 

Over de Citroën C3

De Citroën C3 past perfect in deze moderne tijd, met een trendy en optimistisch design met gekleurde accenten en grafische elementen zoals de Airbumps®. Zijn bijzonder expressieve en unieke vormen maken hem onmiddellijk herkenbaar.

Uitgerust met o.a.

  • PureTech 82 S&S Feel Edition + Navi DAB+
  • Mirror Screen (Apple Carplay™, Android Auto™ en Mirrorlink®)
  • Regen- en lichtsensor
Bereken inruilwaarde Bekijk voorraad
Actievoorwaarden
Vorige
Top