COVID-19 | Wij houden onze dienstverlening in stand. Onze medewerkers staan klaar op de manier zoals u dat wenst.

Meer informatie

Verwijzing in seconden
Vorige

Citroën C4 Cactus

Citroën C4 Cactus

v.a. € 24.210

NU TIJDELIJK TOT € 3.000 EXTRA VOORRAADVOORDEEL

 

Nu onze best verkopende Citroën C4 Cactus met extra voordeel! Profiteer bij aankoop van een Citroën C4 Cactus PureTech 110 S&S Feel van een aantrekkelijk voorraadvoordeel. Tevens nog een beperkt aantal rijk uitgeruste Origins Collector’s edition uitvoeringen met aantrekkelijk klant- en voorraadvoordeel beschikbaar. Ontvang binnen een paar stappen de inruilwaarde van uw huidige auto! Nog deze maand wegrijden en optimaal genieten van het onovertroffen comfort van de nieuwe Citroën C4 Cactus en profiteren van het voorraadvoordeel ? Bekijk dan snel de actuele voorraad in Citroën Carstore.

Bereken inruilwaarde Bekijk voorraad

Voorraadvoordeel

Profiteer nu bij Citroën van extra voorraadvoordeel op onze best verkopende modellen! Tevens nog een beperkt aantal rijk uitgeruste Origins Collector’s edition uitvoeringen met aantrekkelijk klant- en voorraadvoordeel beschikbaar. Bereken nu wat uw huidige auto waard is en rijd binnenkort extra voordelig in een nieuwe Citroën!

 

Over de Citroën C4 Cactus

De compacte hatchback C4 Cactus is met zijn moderne technologieën en motoren een serieuze speler binnen zijn segment en onderscheidt zich bovendien door zijn unieke karakter en comfort.

Uitgerust met o.a.

  • PureTech 110 S&S Feel
  • Citroën Connect Radio DAB+
  • Cruise control met snelheidsbegrenzer
  • Automatische airconditioning
Bereken inruilwaarde Bekijk voorraad
Actievoorwaarden
Vorige
Top