COVID-19 | Wij houden onze dienstverlening in stand. Onze medewerkers staan klaar op de manier zoals u dat wenst.

Meer informatie

Verwijzing in seconden
Vorige

Citroën C4 Spacetourer

  • Voorraadvoordeel

Citroën C4 Spacetourer

v.a. € 30.790

Nu onze best verkopende Citroën C4 Spacetourer met extra voordeel! Profiteer bij aankoop van een Citroën C4 Spacetourer PureTech 130 S&S Selection van een aantrekkelijke inruilpremie. Ontvang binnen een paar stappen de inruilwaarde van uw huidige auto en de extra inruilpremie van toepassing op de C4 Spacetourer Selectionl! Nog deze maand wegrijden en optimaal genieten van het onovertroffen comfort van de nieuwe Citroën C4 Spacetourer ? Bekijk dan snel de actuele voorraad in Citroën Carstore.

Bekijk voorraadmodellen Bereken inruilwaarde

Voorraadvoordeel

Profiteer nu bij Citroën van extra voorraadvoordeel op onze best verkopende modellen! Tevens nog een beperkt aantal rijk uitgeruste Origins Collector’s edition uitvoeringen met aantrekkelijk klant- en voorraadvoordeel beschikbaar. Bereken nu wat uw huidige auto waard is en rijd binnenkort extra voordelig in een nieuwe Citroën!

 

Over de Citroën C4 SpaceTourer

De Citroën C4 SpaceTourer onderscheidt zich door zijn dynamische en moderne design. Hij heeft een unieke carrosserievorm met dynamische en vloeiende lijnen, een gedurfd uiterlijk en een chique uitstraling.

Uitgerust met o.a.

  • PureTech 130 S&S Selection
  • Dual zone airconditioning
  • Citroën Connect Navigatie
  • Parkeersensoren achter
Bekijk voorraadmodellen Bereken inruilwaarde
Actievoorwaarden
Vorige
Top