COVID-19 | Wij houden onze dienstverlening in stand. Onze medewerkers staan klaar op de manier zoals u dat wenst.

Meer informatie

Verwijzing in seconden
Vorige

Citroën Grand C4 SpaceTourer

Citroën Grand C4 SpaceTourer

v.a. € 33.830

Nu onze best verkopende Citroën Grand C4 Spacetourer met extra voorraadvoordeel! Profiteer bij aankoop van een Citroën Grand C4 Spacetourer PureTech 130 S&S Business van een aantrekkelijk voorraadvoordeel. Tevens nog een beperkt aantal rijk uitgeruste Origins Collector’s edition uitvoeringen met aantrekkelijk klant- en voorraadvoordeel beschikbaar.

Nog deze maand wegrijden en optimaal genieten van het comfort en gebruiksgemak van de Grand C4 Spacetourer bekijk dan snel de actuele voorraad in Citroën Carstore of ontvang binnen een paar stappen de inruilwaarde van uw huidige auto en de voorraadpremie via onze taxatietool.

Bereken uw inruilwaarde Bekijk voorraad

Voorraadvoordeel

Profiteer nu bij Citroën van extra voorraadvoordeel op onze best verkopende modellen! Tevens nog een beperkt aantal rijk uitgeruste Origins Collector’s edition uitvoeringen met aantrekkelijk klant- en voorraadvoordeel beschikbaar. Bereken nu wat uw huidige auto waard is en rijd binnenkort extra voordelig in een nieuwe Citroën!

 

Over de Citroën Grand C4 SpaceTourer

De Citroën C4 SpaceTourer onderscheidt zich direct door zijn dynamische en moderne design. Hij heeft een unieke carrosserievorm met dynamische en vloeiende lijnen, een gedurfd uiterlijk en een chique uitstraling.

Uitgerust met o.a.

  • PureTech 130 S&S Business
  • Mirror Screen (Apple Carplay™, Android Auto™ en Mirrorlink®)
  • Active Safety Brake
Bereken uw inruilwaarde Bekijk voorraad
Actievoorwaarden
Vorige
Top