COVID-19 | Wij houden onze dienstverlening in stand. Onze medewerkers staan klaar op de manier zoals u wenst.

Meer informatie

Verwijzing in seconden
Citroën C-Zero: technologie

DE COMPACTE AUTO
100% ELEKTRISCH
BLIKSEMSNEL
OPLADEN

Citroën C-Zero: verbruik

THUIS OPLADEN
EN KOSTEN BESPAREN

Citroën C-Zero: compact

4 ROYALE ZITPLAATSEN
 166 LITER BAGAGERUIMTE

COMPACT

MAAR TOCH RUIM

Citroën C-Zero: compact
Citroën C-Zero: comfort


WELLNESS AAN BOORD
EN COMFORABEL RIJDEN

 

Citroën C-Zero: efficiency

Z ZOALS IN
ZONDER BRANDSTOF

Citroën C-ZERO

100% elektrisch, 8% bijtelling

DeCitroën C-ZERO heeft alle kenmerken van een ideale stadsauto: compacte afmetingen, een snel op te laden tractiebatterij en voldoende actieradius voor de dagelijkse ritten. En dankzij de stilte in het interieur van deze volledig elektrische auto vergeet u de drukte van de stad. Een auto boordevol technologie en creativiteit die nu al aan de eisen van de toekomst voldoet!

abc

Sterke punten

  • 100% elektrisch.
  • Slechts 8% bijtelling, geen brandstofverbruik en geen CO2-uitstoot.
  • Volledig geluidloos rijden.
  • Wendbaar en compact (en toch ruimte voor 4 volwassenen), ideaal voor in de stad.

100% elektrisch, 8% bijtelling

Nooit meer naar een tankstation! De Citroën C-ZERO wordt aangedreven door een elektromotor met een vermogen van 49 kW (67 pk ECE). Deze wordt door een lithium-ion-batterij met een capaciteit van 16 kWh van stroom voorzien. De batterij levert voldoende stroom voor de elektromotor, de airconditioning en de verwarming. De elektrische C-ZERO heeft een topsnelheid van 130 km/h en een actieradius van 150 km* zijn ruim voldoende voor de dagelijkse ritten.

Wilt u Citroën C-ZERO leasen? Dan profiteert u van slechts 8% bijtelling.


*Gemeten door NEDC, New European Driving Cycle. Deze kan afwijken door de rijstijl, wegomstandigheden en het gebruik van de kachel/airconditioning etc.

Citroën C-Zero: volledig elektrisch

Eenvoudige bediening

Citroën C-Zero: eenvoudige bediening
  • Om te starten hoeft u slechts de contactsleutel om te draaien. Geen motorgeluid. Alleen een geluidssignaal dat aangeeft dat de auto klaar is voor vertrek.
  • Tijdens het rijden gebruikt u alleen het gas- en het rempedaal.
  • Voor de actieradius is er een meter die permanent aangeeft hoeveel energie de auto verbruikt/opwekt. Op basis van deze informatie kunt u uw rijstijl aanpassen om de laadtoestand van de batterij te optimaliseren.

De afmetingen van de Citroën C-ZERO

Lengte

3475 MM

Breedte

1475/1792 MM

Hoogte

1608 MM

Inhoud kofferbak

166 / 860 liter

De afmeting van de breedte en hoogte is afhankelijk van de vorm van de carrosserie. De inhoud van de kofferbak is afhankelijk van de stand van de achterste stoelen.

Opladen

THUIS VIA HET STOPCONTACT

Citroën C-ZERO: thuis via het stopcontact op te laden

Steek de meegeleverde laadkabel in een normaal 220V-stopcontact. Het opladen van uw Citroën C-ZERO duurt dan 6 tot 11 uur, afhankelijk van de geleverde stroomsterkte.

VIA EEN SPECIAAL LAADPUNT

Citroën C-ZERO: speciale laadpunten

Bij speciale laadpunten kunt u de elektrische auto in 30 minuten opladen tot 80% (monofasestroom, 125 A). Zo kunt u snel weer op weg.

VIA BEWEGINGSENERGIE

Citroën C-ZERO: via bewegingsenergie opladen

Tijdens het vaart minderen werkt de elektromotor van de Citroën C-ZERO als een generator. Hij zet de bewegingsenergie van de auto om in elektrische energie voor de batterij.

Een revolutionaire auto

EXTERIEUR

Citroën C-ZERO: exterieur

De Citroën C-ZERO valt niet alleen op door zijn 100% elektrische aandrijflijn, maar ook door zijn gedurfde uiterlijk. Met zijn strakke design, vloeiende lijnen, gewelfde dak en grote ruiten onderscheidt de Citroën C-ZERO zich duidelijk van andere stadsauto's.

Deze wendbare en handzame elektrische auto laat zich gemakkelijk door de stad manoeuvreren. Rijplezier krijgt met de Citroën C-ZERO een geheel nieuwe betekenis.

INTERIEUR

Citroën C-ZERO: interieur

Het overzichtelijke dashboard van de Citroën C-ZERO is voorzien van een audiosysteem en de bediening van de airconditioning. Het ontwerp is functioneel en ergonomisch.

Stap in en ervaar hoe de elektromotor meer ruimte overlaat voor de inzittenden. Ondanks de compacte afmetingen is deze elektrische auto een volwaardige vierzitter met een praktische bagageruimte (166 liter).

Miniatuurversie Citroën C-ZERO

Breid uw collectie eigentijdse modelauto's uit met de Citroën C-ZERO op een 1:43- schaal. Dit model van deze compacte stadsauto is uitgevoerd in de kleur Framboise.

 

Prijs: € 27,-

Miniatuurversie Citroën C-ZERO

Zoek Citroën C-ZERO

Ontdek of er een Citroën C-ZERO bij uw in de buurt beschikbaar is

 

 

Top