Verwijzing in seconden

CITROËN C3 ELLE

Elegant en modieus

De Citroën C3 begint 2018 in stijl. De nieuwe speciale serie ELLE geeft de bestseller van het merk een vrouwelijk accent. Deze Citroën C3 heeft hetzelfde elegante en modieuze karakter als het magazine ELLE. De C3 ELLE is met zijn comfort en vele praktische technologieën de ideale auto voor de actieve en moderne vrouw.

Het design van Citroën C3 ELLE

DESIGN

Fris en pittig

De Citroën C3 ELLE sluit met zijn energieke, kleurrijke en frisse persoonlijkheid perfect aan op de leefwereld van de actieve vrouw.

De elegante Citroën C3 ELLE onderscheidt zich met zijn unieke vormgeving, gedurfde design en veelzijdigheid. Deze uitvoering, waarbij het accent ligt op personalisering en technologie, maakt de Citroën C3 nog verleidelijker.

Met zijn fraaie welvingen en kenmerkende grafische accenten is de Citroën C3 ELLE even modieus als uniek. Een karaktertrek die door het Color Pack "ELLE" nog verder wordt versterkt.

Samenwerking met ELLE

Deze speciale serie is het resultaat van een samenwerking tussen twee beroemde Franse merken, waarbij vrouwelijke elegantie en gebruiksgemak voorop stonden.
Citroën C3 Elle: samenwerking met ELLE

VROUWELIJKE ELEGANTIE

Een speciale daksticker benadrukt de personaliseringsmogelijkheden.

De vrouwelijke elegantie van Citroën C3 ELLE

Het exterieur van de Citroën C3 ELLE onderscheidt zich door het dak die exclusief voor deze speciale serie in de kleur Sable is gespoten en gecombineerd kan worden met de carrosseriekleuren Blanc Banquise en Noir Perla Nera. Maar een dak in de kleur Noir Onyx gecombineerd met een carrosserie in de kleur Gris Aluminium behoort ook tot de mogelijkheden.

De sierlijsten van de mistlampen en de Airbumps® zijn voorzien van exclusieve gematteerde kleuraccenten in "Cherry Pink".

Op de achterstijl is een sticker in de kleuren van ELLE aangebracht die fraai combineert met de speciale daksticker.

Het comfort van Citroën C3 ELLE

COMFORT

Voor de Citroën C3 ELLE is een specifieke interieurambiance ontwikkeld die perfect aansluit op de voor het exterieur gebruikte kleuren.

De presentatie, geïnspireerd op de meubel- en reiswereld, is verzorgd en van een uitstekende kwaliteit: stoelen voorzien van een grijze stof met sierstiksels in de kleur "Cherry Pink", een horizontaal opgebouwd dashboard dat het gevoel van comfort en ruimte versterkt en een grijs dashboardpaneel waarvan de rand in de gematteerde kleur "Cherry Pink" is uitgevoerd.

Vloermatten met een "Cherry Pink" bies en het ELLE-logo, een verwijzing naar de samenwerking tussen beide merken, geven het geheel een extra elegant tintje.

INTELLIGENTE TECHNOLOGIE

De intelligente technologie van Citroën C3 ELLE

De op de Feel-uitvoering gebaseerde Citroën C3 ELLE biedt een scala aan voorzieningen en technologieën die het rijden gemakkelijker, veiliger en comfortabeler maken.

Zo beschikt de C3 ELLE standaard over een een 3D-navigatiesysteem, een Bluetooth handsfree set, een DAB+ tuner, 6 luidsprekers, mistlampen vóór, 4 elektrisch bedienbare ruiten en elektrisch in- en uitklapbare buitenspiegels. Daarnaast is deze speciale serie standaard voorzien van Hill Start Assist, een cruise control met snelheidsbegrenzer, het Lane Departure Warning System en het snelheidslimietherkennings- en snelheidsadviessysteem.
De intelligente technologie van Citroën C3 ELLE
Top